Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok béna a nők területén? Neten meg személyesen se megy az ismerkedés. Hogy lesz barátnőm ha nem kellek senkinek? F
1. kezdj el önismerettel foglalkozni
2. olvass párkeresési tanácsadásokat
3. gyúrj a külsődre
4. légy nyitott
5. legyen boldog kisugárzásod
6. fejezd be az önsajnáltatást és a sírást
7. ha van célod küzdj addig, amíg eléred
8. gyakorolj a tükör előtt beszélni!!!
2.
Eddig is ezeken voltam.
3 éve semmi se.kb 2 éve volt utoljára randim.ott is elég béna voltam.Az óta semmi változás.Nem is értem más hogyan csinálja.:(
sehogy! bnő az nem az élettel járó dolog.
ha nem ismerkedsz, akkor nem lesz sehogy. (szerencsére)
Nem benned van a hiba.Az a baj ezekben a szar nőkben hogy borzasztóan felszínesek.Ha nem nézel ki jól akkor elvárják hogy felkösd magad mert nem bírják elviselni a hányingert ha rád néznek.Ahhoz hogy sikeres legyél náluk borzasztó jó pasinak kell lenned,ha ez nem adatik meg akkor vagy lealacsonyodsz egy igen primitív szintre (mert ugyebár köztudott hogy a nők odáig vannak a semmirekellő szemétládákért) vagy pedig legyél pénzes
De tudod mit?Ezek miatt az undorító férgek miatt ne alacsonyodj le azoknak a szintjére akik jól tudnak csajozni.Maradj olyan mint amilyen most vagy és ha lesz egy lány aki így is szeretni fog akkor hidd el az a lány egy igazi kincs lesz a számodra
Azt meg remélem tudod hogy nem érdemes azokkal a hülye kis p....-al foglalkozni akik majdnem okádnak ha nem Brad Pitt van a közelükben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!