Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a magyarázata annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a magyarázata annak hogy utcán buszon villamoson sokkal több csúnya pasit látok jó nővel mint csúnya nőt jó pasival?

Figyelt kérdés
2016. szept. 20. 15:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Csúnya gazdag pasinak lehet jó nője. De jó pasinak akkor se kell a csúnya nő ha gazdag.
2016. szept. 20. 15:21
 12/24 anonim ***** válasza:
30%
#9, mindaddig jól néznek ki, amíg nem jön meg az első gyerek. Na aztán olyan leépülés, hízás van nők terén, hogy úristen. És most nem a terhesség alatti/utáni leépülésre, hízásra gondolok, hanem amikor már hónapok, évek telnek el, és még mindig egy zsíros hajú, melegítőnadrágos anyuska van melletted, az már frusztráló. Nézz szét egy lakótelep játszóterén, hány éves gyerekek rohangálnak, és hogy néznek ki az anyukák. DM, meg Rossmann újságot van idő lapozgatni akciók után, de hajat mosni nincs. :D
2016. szept. 20. 15:28
 13/24 anonim ***** válasza:
44%
Nagy tévedésben élsz, kisanyám.
2016. szept. 20. 15:31
 14/24 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "csúnya", leírnád ennek a defínicióját?
2016. szept. 20. 15:38
 15/24 anonim ***** válasza:
Mert a "jó pasi" autóban ül.
2016. szept. 20. 15:38
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Azért kedves #9 a nőkre sokkal jellemzőbb a "szándékos önelbanyásítás" mikor 39 évesen öregasszony hajat vágatnak maguknak, nekiállnak öregasszony ruhákat hordani (jellegzetes fehér fehérnemű) és rikácsoló-proli témákat kedvelni (barátok közt, szulejmán, grész klinika, blikk, kiskegyes stb.)
2016. szept. 20. 15:41
 17/24 anonim ***** válasza:
82%
A nagyon jó pasik nőcsábászok, nem fognak megállapodni, ellenben az átlagos, csúnyácska pasit meg lehet fogni komoly kapcsolatra és előttem is írták, hogy több a jó nő, mint a jó pasi.
2016. szept. 20. 15:51
 18/24 anonim ***** válasza:

Mondjuk szerintem a családapákon is múlik kicsit a feleségük sorsa. Én rá szoktam szólni a feleségemre, amikor beindul(na) az igénytelenkedés, hogy fesse ki a körmét, öltözzön normálisan, fülbevaló, stb. Mert azért a melegítőnadrágos anyuskák mellett nem kevés mackó papa lakik, semmilyen öltözködéssel, jó lesz az nullásgép frizurával, miközben doboz cigire van pénz.

De igen, ez az elöregasszonyosodás jó kórkép.

2016. szept. 20. 15:57
 19/24 anonim ***** válasza:
93%

Mondjuk kevés pénzből nehéz "dizájnos" hajakat fentartani meg "de luxe" ruhákban járni.

2016. szept. 20. 15:58
 20/24 anonim ***** válasza:
65%
#19, jaj annyira szeretem ezt nincs pénz dumát, hagyjuk már. Az igénytelenséget nem pénzben mérik. Kevés pénzből is fel lehet öltözni normálisan. Nekem sincsen túl sok márkás ruhám, mégsem veszek fel idétlen ruhákat, meg nem hordok 5 éves kifingott pólókat, miközben 1000 Ft körül mozog egy egyszínű póló bármely üzletben. Ha ezekre nincs pénz, az már a hajléktalanság határán lehet. De akkor ne legyen pénz cigire, meg sörikére sem. Mert mici mackó papának érdekes ezekre van pénze. Szóval amikor a póló ára elmegy doboz cigire, akkor sincs pénz?
2016. szept. 20. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!