Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne lányokkal ismerkedni? Mi kell nektek lányok?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem hiszem el, és nem tudom más hogy csinálja, mert állítólag nem vagyok csúnya pasi, de még szinte beszélgetésbe sem tudok kerülni lányokkal, nincs olyan szituáció. Itt írták, hogy semmi baj, ha nem megy majd idővel, fejlesszem magam stb. Idén fogok diplomázni, elkezdtem dolgozni, pénzem is van, edzőterembe is járok. De sokszor úgy érzem ezek semmit nem érnek és nincs is értelme már élni. Nagyon nehéz ezt józanul viselni.

Mi lesz a jövőben talán lesz egy komolyabb állásom és ennyi, attól még ugyanolyan bal**sz maradok, volt már több százezer forintom akkor sem volt barátnőm.

Nagyon sokszor odamegyek lányokhoz pl. akik egy padon ülnek egyedül, elkezdek normálisan beszélni, de szinte azonnal rávágják hogy nem jó ötlet mert van párom.

És mikor X időre elterelődik a figyelmem róla, mindig valahogy ezt látom, az utcán, TV-ben, facebookon boldog párok, pasik mesélik hogy kúrtak meg nőt stb.

ha már így van legalább ne lássam egyszerűen tényleg így nincs értelme élni.

2016. szept. 19. 23:31
 1/3 A kérdező kommentje:
És sokszor írják, hogy szeresd magadat, hogy más is szeressen. De nekem nincs ilyen problémám, jó pasinak tartom magamat.
2016. szept. 19. 23:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Te nem tartod magad jónak, akkor nem panaszkodnál itt. Magadnak is hazudsz ezzel.
2016. szept. 20. 10:02
 3/3 anonim ***** válasza:

"Nagyon sokszor odamegyek lányokhoz pl. akik egy padon ülnek egyedül, elkezdek normálisan beszélni, de szinte azonnal rávágják hogy nem jó ötlet mert van párom."

Nekem az jött le, hogy rossz helyen ismerkedsz. Próbálj meg olyan helyre menni, ahol több a lány. Pl. tetesd magad orvostan hallgatónak, vagy ápoló fiúnak és járj be néhány órára.

2016. szept. 25. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!