Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem van elegem hogy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem van elegem hogy ez a virtuális világ és a sok mű dolog mindent tönkretesz?

Figyelt kérdés

Az utóbbi idők (kb. egy év) negatív tapasztalatai szólnak belőlem. Az elmúlt szűk egy évben próbáltam ismerkedni pasikkal. De nem váltották be a reményeimet. Magamról: nem vagyok gáz külsőre szerintem (sokan dicsérnek, hogy csinos vagy szép vagyok), normális munkám van, mellette tanulok egyetemen,nincsenek problémáim a személyiségemmel, toleráns, elfogadó ember vagyok. Mégis egy év alatt nem találtam magamhoz való férfit, ami miatt nagyon el vagyok keseredve.Egy példa: netes ismerkedés- kialakul egy kapcsolat, de a harmincas éveiben járó férfi nap mint nap előszeretettel lájkolja a tizenéves, huszonéves lányok pózolgatós képeit Instán.... Miért van erre szükség? Felteszem a kérdést magamnak, hogy ő akkor mennyire vesz engem komolyan, ha már nem az ismerkedős fázisban vagyunk? Mennyire kötődik hozzám érzelmileg? Valószínűleg semennyire, mert egy elképzelt ideált kerget, csak jó egy biztos pont egy ideig,de közben keresi azt a szétszoláriumozott, hosszú póthajas,műszempillás, agyon edzett és agyon diétázott mű csajokat, akik a külsőség szintjén megragadnak és ennyivel elégedettek.

Hozzáteszem, nem ez az első eset. Mellesleg gyakran megkapom sok pasitól, milyen kevés képem van facen és hogy napközben miért nem vagyok fent... Mert a munkámat végzem teljes odaadással és nincs időm ilyenekre.

Tisztelet annak a kevés férfinak, aki nem azonosul az agyonoptikaituningolt csajokkal...akik értékelik az okos, elhivatott nőket, az érzelmi intelligenciát, a valódi értékeket. Viszont teljesen feladtam ezt a párkeresést, mivel csak ilyennel találkozok mindig....belefáradtam....szinte biztos vagyok benne, hogy nincs párom a világban. Átalakulni pedig senki kedvéért nem fogok...egy hamis látszatot fenntartani, úgy gondolom nagy butaság....és nem hiszem, hogy egészséges szünet nélkül póthajat, műszempillát hordani....Egyébként régen csakis kíváncsiságból kipróbáltam ezeket a dolgokat, és el kell mondjam, nem éreztem magam tőle jobb nőnek.....:)

Kinek van még hasonló tapasztalata?

Bocsi, ha egy kicsit szétszórt a gondolatmenetem, csak ideges vagyok

26/Nő

2016. szept. 19. 19:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%
Értelmesnek tűnsz kérdező. Szerintem se változz meg gyökér pasikért. Éld az életedet, építsd a karrieredet, sportolj, olykor szórakozz, aztán majd lesz valahogy. Ne akarj görcsölni, azzal sem lenne jobb. :)
2016. szept. 19. 22:07
 12/21 anonim ***** válasza:

Legalább te pont ellenkezője vagy ilyeneknek! :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

2016. szept. 19. 22:39
 13/21 anonim ***** válasza:
82%

Szívemből szóltál, Kérdező!

Én is belefutottam még 35 évesen is kb. ilyen felületes férfiba, akit inkább fiúnak neveznék.

*

Tényleg, komolyan mondom, olyan irtózatos elvárásokkal rendelkeznek némelyek. A 10/9-es kinézetű nőnél alább meg sem néznek valakit. Ha már a 8-9et megüti, de esetleg valami tartása, esze, elképzelése és némi kora (pl.30 felett) van egy nőnek, az már defektesnek van kikiáltva, hogy mért van egyedül!? Megmondom, miattatok ,kedves nagyravágyó, lusta, felszínes Férfiak! Azért is lehet egyedül egy nő, aki nem adja fel magát. Nem vagyok embergyűlölő, sőt, még mindig szeretem az embereket -de ez a kérdés kihozta ezt belőlem.

2016. szept. 19. 22:57
 14/21 A kérdező kommentje:
10-es teljesen igazad van, kell egy elfoglaltság, ami által új embereket ismerek meg és ezzel esélyt adok kapcsolat kialakulására. A probléma, hogy ez jelenleg nálam nem megoldható, mivel teljes munkaidőben dolgozom, mellette hétvégente suliba járok. A táncon valóban gondolkoztam már én is. Jó ötlet, megfontolandó, amit írtál.
2016. szept. 21. 21:21
 15/21 A kérdező kommentje:

13-as válaszoló, együtt érzek.

Igen, valóban sok az általánosítás ezzel kapcsolatban. De abba nem gondolnak bele, hogy vannak igényes emberek, akik nem elégszenek meg egy ,,csak úgy elvagyunk" kapcsolattal, hanem igenis őszinte kapcsolatra, minőségi együttlétre vágynak.... és úgy gondolom ezek a tömeges 10/9-10-es nők rontották el a férfiakat :) Amelyik pasinak meg ez kell, az a külsőségektől többet ne várjon :)

2016. szept. 21. 21:29
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Látod, kérdező, annyira elrontották, hogy már te is ilyen hülyeségeket beszélsz, hogy hány_per_hányas...

Ez a műkörömre vonatkozik, az IQ-ra, vagy a mellbőségre?

Aki így méregeti az embereket, az maradjon is ezek közt, legfeljebb nem érzi jól magát.

2016. szept. 21. 21:53
 17/21 omba ***** válasza:

Én se nagyon értem ezt a számozósdit, de akikről te írsz:

" a szétszoláriumozott, hosszú póthajas,műszempillás, agyon edzett és agyon diétázott mű csajokat,"

ezek nálam a 0/10 esetek, ha jól értem, hogy a 10 a max az első szám meg amit én zsűrizek.

(csak, mert olyan értelmezést is láttam, hogy 10 főből hányadik helyen áll)

2016. szept. 21. 22:28
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a 10-es skálázás a látványra vonatkozik. Viszont, én nem vagyok férfi, csak tippelek.
2016. szept. 21. 22:37
 19/21 anonim ***** válasza:
66%

A virtuális világ valóban sok mindent tönkretesz. Valaki egyszer azt mondta; Az emberiség idiótái vagyunk okos telefonokkal és buta emberekkel. Van benne igazság. A közösségi oldalakon éljük világunkat, azt hisszük, vannak barátaink, miközben valójában csak az illúzió van meg. Megosztjuk a sikereinket, de a bánatunkkal egyedül akarunk megbirkózni, mert azzal nem lehet dicsekedni. A normális emberi kommunikáció kikopott a hétköznapjainkból, a fiatalok már nem is tanulják azt meg. Így persze sem igazi barátra, sem normális párkapcsolatra nem lelnek. A fiúk nem hagyják el a szülői házat, mert "egyedül nehéz megélni". Így viszont képtelenek felnőni, mert tetszik, vagy nem tetszik, felnőtté csak akkor érik az ember, amikor leválik a szüleiről. Áldom a sorsot, hogy a gyerekeim már verik a 30-at, és mindannyian boldog párkapcsolatban élnek. Szeretem azt hinni, hogy ebben az én kezem is vastagon benne van. :-))

Egyetlen tanácsot tudok adni, kérdező. Olyan pasit próbálj keresni, persze nem a neten, aki nem szüleivel él. Megismered őt, mert kevésbé divatosan öltözik, mint az ősi házban élők. Áruházban pl remekül lehet ismerkedni. A kosár tartalma rengeteg előzetes információt ad, sőt témaindítónak sem utolsó.

2016. szept. 21. 22:50
 20/21 anonim válasza:

Hova valósi vagy kérdező?

27/N

2016. okt. 17. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!