Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak hogy régen az ilyen férfiak is megtalálták a párjukat?
Vékony vagyok és alacsony (166cm) és nem is helyes, kicsit félénk tutyi mutyi. Teljesen olyan vagyok mint apám volt fiatal korában. Bizony a genetika itt szépen átjött. Apám már 25 éves korában megtalálta anyámat és boldogan élnek. Én lassan 35 vagyok és semmi...pedig próbálkozok.
Nagybátyám is hasonló kaliberű férfi volt és ő is olyan 28 éves korába már boldog kapcsolatban élt ilyen külsővel
Sok változás történt az elmúlt években:
1. rendszerváltás
2. külföldi termékek megjelenése
3. nemzetközi média
4. közösségi oldalak
És még sorolhatnám...
Régen az volt, hogy volt egy nő, volt egy férfi, a fér-
fi dolgos volt (kevés volt a diplomás, mert inkább be-
csülettel dolgoztak. Akinek nem volt munkája, lecsukták.)
Nem az ment, hogy mindenkinek a legjobb legyen, nem volt
ennyi vándorlás, hogy más városból nősültek, mert a mun-
ka miatt nem volt annyi szabadidő. Nem voltak így el-
szállva a nők, mert megvesz 2 sminket és már egyből azt
hiszi, ő az isten. Pasiknál nem volt ilyen gyúrás.
1 divat volt, ami változott. Nem volt millió buli, nem
volt millió piálás, más volt a teljes életkép.
De amit leírtam, csak pár részlet, lehetne róla 50 oldalt
írni, hogy miért is tart itt a társadalom, ahol.
Amikor a szüleim megismerkedtek, apám Budapesten dolgozott, anyám Debrecenben tanult, ha nincs az az újság, ahol apám akkor a társkereső rovatban hirdetett és anyám nem olvassa pont azt a számot, soha nem ismerik meg egymást, de apám hirdetett, anyám meg megtalálta a hirdetést, és írt rá egy levelet (POSTÁN!!!), ami nem volt ott nemhogy azonnal, de még másnap sem. Levelezgettek, találkoztak, és alakult a kapcsolat.
Anyám 150cm magas sincs, apám 170, nagyjából apám magassága körül voltak akkoriban a családban a férfiak anyai és apai ágon is, nem voltak kimondottan nagyon magas férfiak a családban. Aztán összeházasodtak, aztán megszülettem én, később öcsém, aki túlnőtte apánkat, amit szabad szemmel is jól lehet látni. Na most apánk le sem tagadhatná öcsémet, olyan a hasonlóság, magasságra öcsém mégis nagyobb lett. Ezt nem magyarázhatjátok a magas pasikkal, mert mint írtam, apánk sem kifejezetten magas, a nagyapák sem. Esetleg valami régebbi ős, de hol volt az már, mire a szüleim összejöttek...
Én úgy tudom, hogy pont az a kor volt az, a 70-es évek amikor bejöttek a fogamzásgátlók és pont, hogy éppen emiatt rendesen kavartak egymással az emberek, ekkor volt a hippi korszak is, ami ugyanezt erősítette. Én szerintem akkor lazábban gondolkodtak az emberek, nem volt ennyi elvárás.
Ma kinyílt a világ, felgyorsult. A lányok türelmetlenek, nem adnak esélyt a bizonyításhoz, egy randi után megszüntetik a kapcsolatot, hiszen van bőven lehetőségük válogatni. De hát tökéleteset úgyse találnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!