Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ismerkednétek ilyen nővel?
Fiatal, átlagos testalkatú. Kedves, intelligens, házias, ragaszkodó, őszinte és hűsèges.Hamar talál megoldást a problèmákra , családcentrikus.
Kevès az önbizalma, csipkelődős ès néha makacs.
Az a baj az ilyen jellemzésekkel, hogy elfogultak. Egy csomó szép és jó dolgot írtál le magadról, amiket rengeteg ember szeret hangoztatni, még ha köze sincs a valósághoz. A ragaszkodó jelenthet tényleges hűséget, de a másik nyakára mászást is. Az intelligenciát kb. mindenki mondja magára, még akkor is, ha az illető buta.
A negatív tulajdonságaid miatt nem akarnék veled ismerkedni. Jártam már kevés önbizalmú lányokkal, soha többé. Unalmas és fárasztó a irreális frusztrációkat hallgatni. A makacs embereket sem szeretem, általában logikátlanok és hisztisek. Oviban még oké a dolog, felette éretlen.
Ezek alapján persze ismerkednék egy ilyen nővel szívesen.
Viszont elengedhetetlen, hogy a külseje is megfogjon.
Nincs konkrét leírás, a lényeg, hogy nekem tetsszen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!