Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol és hogyan ismerkedjek így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan ismerkedjek így Budapesten belül (25F)?

Figyelt kérdés

Eléggé szégyellem feltenni a kérdést itt,de végülis nem veszíthetek semmit sem. Szóval a helyzet az, hogy nemrég lettem túl egy nagyon nagyon hosszú kapcsolaton (>6 év) és rossz látni,hogy mennyi pár van az utcákon és randiznak, ami nekem is hiányzik az életemből. Na a probléma itt kezdődik: nem akarok eljárni olyan bulikba,ahol minden kislánynál bepróbálkozik 1 percen belül 5 ember, utcán meg szerintem gáz leszólítani egy lányt. Szóval mit tegyek? Mondjuk lányok válaszának jobban örülnék, ők tudják,hogy mi az a helyzet,amikor kényszer nélkül belemennének egy ismerkedős beszélgetésbe egy ismeretlen pasival.

Gondolom nem én vagyok az egyetlen ilyen ember és biztos sok hasonló kérdés volt már itt,szóval bocsi.

2016. szept. 16. 09:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz leszólítani egy lányt az utcán, egyik barátom a villamoson szólította le egy lányt, akivel gyönyörű kapcsolata lett. Ez nem gáz, se villamoson, se utcán, se buszon, se metrón. Egyet értek veled abban hogy azok a bulik, ahol a lányok gyakran kapnak ajánlatot, nem túl jók. Legalábbis nem pár keresésre. De. Szerintem ne azért keress párt, mert hiányzik az érzés. Hisz érthető ez, mert 6< év nagyon sok és ezalatt az idő alatt már majdnem gyereket is be lehetett vln
2016. szept. 19. 09:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Bocs, elküldte mielőtt befejeztem volna. Szóval 6 éves párkapcsolat alatt még gyereket is lehet már vállalni, de a lényeg hogy ez tényleg hosszú. Tehát szerintem ne úgy keress magadnak párt, hogy ezt az űrt elfedje, jó ha ott van, mert emlékeztet mid volt. Ha párt keresel, akkor azért tedd, mert tudod, hogy akit neked szánt az ég, még ott van kint valahol a nagyvilágban és rád vár. Valamikor eljön majd az a pillanat, hogy ott álltok majd egymás mellett és akkor kell cselekedned, csak figyelni kell és felkészült lenni, hogy észre tudd venni őt. Sok sikert és kitartást!

22/f

2016. szept. 19. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!