Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élcsábtanátok e egy 18-19 éves lányt 28-30 évesen ha tehetnetek? Csak mert addig nem volt senkivel se esélyetek szeretkezni és így legalább részben bepótolnátok mi kimaradt a régi évekből?
Ez egy elég hülye kérdés szerintem. Miért lehetne egy 18-19 éves lánnyal bármi, ha 28-30 évesen még soha nem szexeltél? Hogy függ össze ez a kettő? Én tényleg nem értem. ...
De, hogy valasz is legyen : Igen! Még akkor is, ha már szeretkeztem előtte! 40+Ffi
Kis naiv...
Egy 18-19 éves lányt nem tudsz elcsábítani, ha nincs tapasztalatod. Körbe fog röhögni. Nehogy azt hidd, hogy ő se volt még pasival! Az a ritka, akinek csak 5-6 kapcsolata volt.
Másrészt visszanyalna a fagyi rendesen! Pár alkalom, egy kis kedvesség, és futsz utána mint a pincsikutya. Nem tudnád csak szexre kihasználni, mivel úgy beleesnél mint állat. Sanszosabb, hogy ő használ ki téged.
Válasz a válaszolók kérdésére ...
Úgy pótolná a dolgokat, hogy még sosem szexeltem és ha végre össze is jönne egy komoly barátnő az valószínűleg már nem olyan lenne mint egy friss 18-19 éves lány, ... és nekem örökre kimaradna ez az életemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!