Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb pasi nem tesz semmit azért, hogy piacképesebb legyen a társkeresésben? Csak siránkozik a férfitöbblet miatt, meg hogy a nőknek milyen könnyű!

Figyelt kérdés

Aláírom, hogy van benne valami, amit ezek a srácok mondanak. Egy nőnek a mai világban 100szor könnyebb társat találnia mint egy vele egyidős és mondjuk külsőleg és anyagilag vele egy "szinten" lévő férfinak, hiszen neten naponta több százan kezdeményeznek, ha elmegy a szórakozóhelyre ott is csak nehezen bírja lekoptatni magáról a sok nyomuló pasit, meg úgy általánosságban is minden nőnek sok udvarlója van, akik KOMOLY kapcsolatot akarnak nem csak szexet. (Azt is aláírom, hogy neten vannak olyanok, akik csak ingyen szexet akarnak).

De miért maradnak le a siránkozás szintjén a mai férfiak? Miért nem járnak el konditerembe, olvasnak könyveket az önfejlesztésről. Miért nem tanulnak olyan szakmát, amiből meg lehet gazdagodni, pl. ráspecializálódni egy informatikai, biztonságtechnikai, adatbázis kezelő rendszerre.

Ha nem jóképűek azt is sok mindennel lehetne kompenzálni, stílusos elegáns öltözködés, esetleg sokaknak jót tenne legalább heti egyszer szoláriumba járni, egy jó hajstílus is sokat dobhatna, stílusos arcszőrzet stb.

Miért ragadnak le mégis sokan, a "de én nem vagyok jóképű, kigyúrt, gazdag", "a nőknek csak a legjobb pasik kellenek" szinten, akik nem tesznek semmit, hogy ezen változtassanak, és ők is értékesebb, piacképesebb pasivá váljanak?

2016. szept. 13. 19:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
39%

Mit kellene tennie, kedves Kérdező? Változtassa át magát Jason Statham-mé? Esetleg legyen hirtelen százmilliárd forintja? Érdeklődve várom, hogy szerinted ez hogyan lenne kivitelezhető.

Arról már nem is szólva, hogy szóba sem állnék olyan nővel, aki csak a külsőségeket és a pénzt tekinti fontosnak egy kapcsolatban, úgyhogy nékem tesznek szívességet,ha az ilyenek nem írnak rám.

2016. szept. 13. 20:43
 22/25 anonim ***** válasza:
33%

Én megkérdeztem egy haverom vagy 50x erről. 26 éves szűz. Azért nem változtat semmin, mert az már nem ő lenne. Azt akarja, hogy önmagáért szeressék, és ő elégedett azzal, ahogy áll. Pedig otthon lakik, nem gazdag, és valami borzasztó, ahogy kinéz, pedig jó pasi is lehetne belőle.

Én már meg sem hallom a nyavajgókat, az ismerőseimnek egyszer ajánlom fel a segítségem, utána leépítem a kapcsolatot. Életképtelenekkel nem haverkodok.

2016. szept. 13. 20:48
 23/25 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy a nők azért jönnének majd össze bizonyos férfiakkal, mert gazdaggá, jól öltözötté vagy jobb kinézetűvé váltak, de az első benyomás igen sokat számít. Felőlem aztán bárki lehet intelligens, udvarias és eszméletlen humorérzékkel rendelkező, ha közben van vagy 200 kiló, a bőrét belepik a pattanások, a haját meg a zsír, és rohadnak a fogai, akkor nem fogok neki esélyt adni, mert egyrészt szexuálisan nem lesz számomra vonzó soha, másrészt aki ennyire igénytelen a külsejére és az egészségére, az életmódban sem passzol hozzám. Plusz, valljuk be, mindenkinek imponál, ha valaki érezhetően tetszeni akar neki.

Egyébként mindig könnyebb a másikban meglátni a hibát (vagy beleképzelni). Egy időben én is úgy gondoltam, hogy minden pasi hűtlen, hazug disznó, és csak a punci érdekli őket. Aztán szerencsére túlléptem azon a csúnya szakításon, és annak ellenére, hogy azóta külsőre is kikupálódtam, nem kevés olyan pasival találkoztam már, akit érdekelt is, amit mondok, nem csak a punci miatt tűrte el, hogy néha beszélek is.

2016. szept. 14. 01:08
 24/25 anonim ***** válasza:
68%

"Miért van az, hogy a legtöbb pasi nem tesz semmit azért, hogy piacképesebb legyen a társkeresésben?"

azért mert azonnal, ránézésre utasítjátok el a férfiak 80%-át, esélyt sem adva a megismerésre.

2016. szept. 14. 08:29
 25/25 anonim ***** válasza:
Olyan "no" alapbol nem kell nekem,akinel donto tenyezo az anyagi joletem! Nekem az olyan erzes lenne,hogy egy prostit tartok ki,en a noket szeretem,nem a latens kurtizanokat!
2016. okt. 12. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!