Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leginkább nők válaszai érdekelnek. Mik azok a biztos jelek amit nők küldenek ha tényleg ismerkedni akarnak?
"Menj oda hozzá, majd kiderül, hogy akar-e ismerkedni."
ezt hívják lutrinak
Én ha valaki igazán tetszik akkor csak lopva merek rápillantani, és ha találkozik a tekintetünk akkor elpirulok és félrenézek.
21/l
"ezt hívják lutrinak"
És ettől izgalmas az élet. De csomó olyan nő volt, aki nem adott "jeleket", megszólítottam és egyből lelkesen fogadta a dolgot. Ha besértődnek, vagy egyből a "vanbarátom" szöveggel jönnek, akkor valamit rosszul csinálsz és negatív érzéseket váltasz ki belőlük.
A mosolyt légyszíves ne írjátok, mert tucatnyi rám mosolygó lány utasította el csak ebben az évben ,találkozóra való meghívásra reagálva.Vagy azt mondta oké ,de most nem jó ,de később sem jó ,nem ér rá stb és ez hetekig..
Szóval nekem a mosoly már nem jelent mást mint csapdaállítási kísérlet,már figyelmen kívül hagyom. Mórikálja magát,kedves, vigyorog , aztán ha lépek tovább , mosolyogva vagy dühösen elutasít,vagy hazudozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!