Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leginkább nők válaszai érdekelnek. Mik azok a biztos jelek amit nők küldenek ha tényleg ismerkedni akarnak?
Velem soha,senki nem csinált ilyet,csak néznek,néznek,mert nem olyan vagyok,mint a hőn áhított férfiideáljuk!
Szörnyű,milyen igényeik vannak,amúgy
#2 Én azt nézem hosszasan, aki bejön, de nagyon. Amúgy alapjáraton nem szoktam senkit, mosolyogni arra sem merek, aki tetszik, ugyanis lefagyok, zavarba jövök.
Szóval nálam a nézés, értsd szemezés, hosszabb szemkontaktus a nyerő.
Engem még egy ferfi se szolitott le.
Bár lehet azert mert tobben mondtak,hogy az elso benyomàsuk az volt rolam,hogy bekepzelt,flegma vagyok.Persze aki jobban megismer az tudja,hogy ez csak a látszat.
De ha egyszer leszolítana valaki es szimpatikusnak találom akkor mindenfele hajdobálás,szempillarebegtetes nelkul elfogadnám a meghívást. Ha nem jon be a srác akkor pedig udvariasan visszautasítanám.
Miféle jelek?
Ez olyan hülyeség...
Olyan választ vársz, hogy 3400 KHz-n 16 decibellel, vagy mit?
Menj oda hozzá, majd kiderül, hogy akar-e ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!