Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves nőket és ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves nőket és ilyen jellemmel bírókat ajánlanátok (kép) egy 32 éves, komoly kapcsolatot szerető, érzelmes (sajnos) férfinak?

Figyelt kérdés

Sajnos érzelmes típus vagyok. Sokszor alárendelem magamat a nőknek. Főzök (10-en pár dolgot), mosok, javítgatok (amit meg tudok), takarítok. Ezzel visszaélnek a fiatal nők. Egyik megcsalt (3 huszonéves barátnő), másik társkeresőn volt mellettem. 3. pedig, hát nem tudom. Szeretett, de mégsem. Egyik párom 21 volt, másik 22, 3. pedig 24. Hiába mentem velük minden héten mindenhová autóval, szórakozni, egyiket sem sikerült 1 évnél tovább megtartani, vagyis együtt maradni.

[link]

2016. szept. 12. 16:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát elsősorban olyat, aki értékeli és megbecsüli mit nyújtasz.Ez nem feltétlenül kortól függ.Talán megpróbálhatnád idősebb nőkkel is.Én például kifejezetten értékelem a hozzád külsőben és felsoroltakban hasonló férfiakat.De sajnos van, aki csak kihasználja.Velem viszont az szokott lenni a férfiak baja, hogy hűséges vagyok (?!) Pedig még csak nem is telepszem rájuk a szeretetemmel annyira, mert ezer más dolgom is van, mint mellettük ülni.Hát, komolyan nem értem se férfiakat, sem a nőket! Manapság már senkinek semmi nem elég!
2016. szept. 12. 17:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha fikarcnyival jobbat (vagy inkább jobbnak tűnőt) találnak nálad már dobbantanak. És nem hiába társkeresőznek kapcsolatban is.Ha nem neten akkor élőben riszálnak és flörtölnek. Ha jobbnak tűnő akad a horogra ,akkor ágyő nagy Ő .Talán de nem biztos ,30 as koruk után kiélik magukat.
2016. szept. 12. 17:18
 13/16 anonim ***** válasza:

szerintem nem baj,hogy érzelmes férfi vagy!

Én szeretem az ilyen típusokat sajnos kevés van belőlük :(

a külső 1 adottság,1 adott dolog,a belső sokkal fontosabb!

minden jót kívánok neked! 30N

2016. szept. 12. 17:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Neked?Őszintén?40-45 körülieket...És még nagyvonalú voltam...

19/L

2016. szept. 12. 19:08
 15/16 anonim ***** válasza:
És még milyet ajánlanánk??Mintha annyira válogathatnál.
2016. szept. 12. 19:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Mobilról sajnos nem tudom megnézni.
2017. ápr. 7. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!