Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Zavarna titeket ha a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna titeket ha a barátnőtöknek lenne egy felirat a kezén? (Tetoválás persze)

Figyelt kérdés
Fiúk?
2016. szept. 11. 23:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igazából nem zavarna, de tegyük fel ha az lenne rajta, hogy "szeretleek pistám" akkor viszont meglehetősen, mivel nem vagyok Pista. Mi lenne az a bizonyos felirat? Kíváncsiságból..
2016. szept. 11. 23:27
 2/14 anonim ***** válasza:
9%
Még egy horogkereszt belefér
2016. szept. 11. 23:29
 3/14 A kérdező kommentje:
idézetre gondoltam! :)
2016. szept. 11. 23:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha az állna rajta, hogy "Döntsd a tőkét, ne siránkozz!", esetleg "Világ proletárjai, egyesüljetek!", ráadásul Comic Sans betűtípussal, végig az egész karján, akkor egy kicsit.
2016. szept. 11. 23:33
 5/14 A legböszmébb Feri ***** válasza:
100%

Hát a horogkereszt az pont nem fér bele, erről egy rendőr tudna neked közelebbi és alaposabb felvilágosítást adni.

Mi az a felirat?

2016. szept. 11. 23:34
 6/14 A kérdező kommentje:
Nincs tetoválásom, még nem döntöttem el, de egy dalszövegből lenne egy sor, nem c.s. betűtípussal :D :D csak szeretnék a jövőben, és érdekelne mit gondolnak erről a fiúk.
2016. szept. 11. 23:35
 7/14 anonim ***** válasza:
78%

Nekem erről most (ne kérdezzétek miért) de ez jutott eszembe:

Az öregember elmegy az orvoshoz és elpanaszolja, hogy baj van a szerszámával, nagyon összement.

- Mutassa! - mondja az orvos.

Az öreg előveszi.

- De jóember, magának igen tekintélyes a micsodája. Még az is rá van tetoválva, hogy RÓZA.

- Hát ez a baj, doktor úr. Tudja, hogy mi volt rátetoválva? VITÉZ NAGYBÁNYAI HORTHY MIKLÓS MATRÓZA.

2016. szept. 11. 23:36
 8/14 A kérdező kommentje:
neeeeeeee :D
2016. szept. 11. 23:38
 9/14 anonim ***** válasza:
53%
Bárcsak lenne egy barátnőm... akinek ugyanúgy lenne egy elb.@szott tetoválás a kezén! :(
2016. szept. 12. 03:16
 10/14 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem eleg primitiv es kevesse atgondolt otlet dalszoveg reszletet tetovaltatni kezfejre...
2016. szept. 12. 04:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!