Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ciki ha egy férfi nem mer oda menni hozzátok ismerkedni? És inkább nem tesz semmit még ha zavarja is. Az is ciki ha a köszönésen nem tud mondani semmit?
Atya ééég, mit kell félni, mi rossz történhet? Elküld a "van barátom" szöveggel? És?
Egyébként nyugodj meg kérdező, a legrosszabb esetben semmi sem fog változni. Én elég jól szót értek a nőkkel, de mindig a barátzónáznak, így már úgy állok hozzá, hogy nincs mit vesztenem.
Hasonló helyzetben vagyok. Nálam az a fő probléma, hogy intellektuális alkat vagyok, és kevés nővel tudok szót érteni.. Meg gátlásos is vagyok, mert az ismerkedés, a "széptevés", a "játszadozás", adott esetben a manipulálás nem az én terepem.. és hogy egyébként egy értékes, igényes ember vagyok? az, amint látod, nem igazán hat meg másokat - ami probléma, de ez van..
amit tanácsolni tudok, hogy ha nem megy offline, próbálkozz online. minél többet.. erre pénzt és időt kell szánni. tárd fel és mutasd meg a magad értékeid, erényeid, előnyeid, és keresd azt, aki értékel, becsül, elfogad, és legyél aktív, érdeklődő, figyelmes az irányába..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!