Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Ciki ha egy férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ciki ha egy férfi nem mer oda menni hozzátok ismerkedni? És inkább nem tesz semmit még ha zavarja is. Az is ciki ha a köszönésen nem tud mondani semmit?

Figyelt kérdés
2016. szept. 11. 20:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Atya ééég, mit kell félni, mi rossz történhet? Elküld a "van barátom" szöveggel? És?

Egyébként nyugodj meg kérdező, a legrosszabb esetben semmi sem fog változni. Én elég jól szót értek a nőkkel, de mindig a barátzónáznak, így már úgy állok hozzá, hogy nincs mit vesztenem.

2021. nov. 30. 09:57
 22/27 anonim ***** válasza:
11-es képzeld azt hogy a legjobb baráthoz mész oda. Neki gondolom nem csak sziát tudsz mondani.
2022. jan. 2. 16:13
 23/27 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok. Nálam az a fő probléma, hogy intellektuális alkat vagyok, és kevés nővel tudok szót érteni.. Meg gátlásos is vagyok, mert az ismerkedés, a "széptevés", a "játszadozás", adott esetben a manipulálás nem az én terepem.. és hogy egyébként egy értékes, igényes ember vagyok? az, amint látod, nem igazán hat meg másokat - ami probléma, de ez van..

amit tanácsolni tudok, hogy ha nem megy offline, próbálkozz online. minél többet.. erre pénzt és időt kell szánni. tárd fel és mutasd meg a magad értékeid, erényeid, előnyeid, és keresd azt, aki értékel, becsül, elfogad, és legyél aktív, érdeklődő, figyelmes az irányába..

2022. jan. 2. 20:36
 24/27 anonim ***** válasza:
Igen, ciki, és az én szememben onnantól meg is szűnt az ember férfinak lenni. Volt, akivel flörtölgettünk még régebben, és 10 évre rá bevallotta, hogy igaz ugyan, hogy akart tőlem valamit, de nem mert szólni. És akkoriban, amikor nem mert szólni, 30 éves volt, szégyen.
2022. febr. 2. 10:59
 25/27 anonim ***** válasza:
11es válaszodból az jön le,hogy te a nőket túl misztifikálod. Én is maximálisan tisztelem őket, de egészséges határon belűl. Hidd el ugyanolyan emberek mint te. Eskü ők is büdöset eregetnek és kakilnak csak nagy részük kellemetlennek találja és igyekszik elfedni.:)) De komolyan ne félj tőlük.
2022. febr. 2. 11:00
 26/27 anonim ***** válasza:
25ös vagyok, hogy valami gyalorlati tanácsot is adjak! Gondolom van facebookod. Vannak korod beli szingli lány ismerőseid. Van amikor nem is akarok beszélgetni velük,de amilyen lepcses szám van történetre, feltöltött képre kommentelek. Na nem azt amit 100másik pasi,hogy szép vagy,hanem kis csipkelődés kis humor,kis ártatlan flört...pl. lány a fél arcáról feltett egy művészi képet. Ráírtam "Szemed tüzében elolvadok" Erre visszadobta a labdát..hogy szrrinte hideg színek dominálnak....
2022. febr. 2. 11:10
 27/27 anonim ***** válasza:
ha oda mész és megmondod frankon 3xor oda vissza megcsinálnád akkor meg elszalad.. Tehát lehet tökösnek lenni..
2022. febr. 14. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!