Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Ciki ha egy férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ciki ha egy férfi nem mer oda menni hozzátok ismerkedni? És inkább nem tesz semmit még ha zavarja is. Az is ciki ha a köszönésen nem tud mondani semmit?

Figyelt kérdés
2016. szept. 11. 20:27
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Azt se tudom hogy mit kell mondani egy nőnek.komolyan nem vágom a nőkkel kapcslatos dolgokat.Nem is értem hogy valakinek hogyan lett barátnöje.
2016. szept. 11. 21:54
 12/27 anonim ***** válasza:
73%
Együtt érzek veled kérdező. 28/F (még 1 ranadim se volt.Nem is lesz.)
2016. szept. 12. 07:40
 13/27 anonim ***** válasza:
52%
Sztem nem ciki, mert mindenkinek megvan a joga eldönteni, mitől fél, mitől nem, de nem az én bajom sem.
2016. szept. 12. 10:02
 14/27 A kérdező kommentje:
Egyre jobban zavarja hogy nem tudok tenni semmi mert ilyen nyuszi vok.
2016. szept. 13. 16:27
 15/27 anonim ***** válasza:
93%

"Egyre jobban zavarja hogy nem tudok tenni semmi mert ilyen nyuszi vok."

Na ide figyelj! Én nyitott vagyok és tudok ismerkedni, bár nincs barátnőm. Ha meglátok egy szép, kedves csinos lányt, tuti biztos, hogy odamennék és megismerkedek vele. 28/F

2016. okt. 6. 22:16
 16/27 A kérdező kommentje:
Csak az a gond hogy valakiben nincs meg a bátorság oda menni.Meg az is próbléma ha a pasi nem tudja mit kell mondani,vagy nem tudja hogyan kell közeledni.
2016. okt. 7. 07:35
 17/27 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem az már sokat segítene, ha leemelnéd a piedesztálról és értelmes, érző emberi lényként kezdenél tekinteni a nőkre- vagy legalább arra az egy adott nőre. Kezdj el csak úgy beszélgetni valakivel, férfi vagy nő, tökmindegy, de ne azzal a kifejezett és stresszelő szándékkal, hogy te őt most felszedd és akkor úristen, ha nem jön össze akkor összedől a világ. Csak beszélgetni, ismerkedni, tét és feszkó nélkül. Rájössz, hogy nőként is ugyanolyan büdi a kakink, mint a tied, és máris nem lesz olyan nehéz esetleg társkeresési szándékkal leszólítani valakit, vagy netalán a már megszerzett (és biztonságos) ismeretségből kialakítani egy mélyebb intim viszonyt.

Nem a "jaj mit mondjak neki"-n van a hangsúly. Ha valamilyen társas hobbid van esetleg, vagy sport, vagy munka vagy akár csak iskola, bármi közös témával kapcsolatban odamehetsz hozzá. Akár csak mellékesen rákérdezni valami apróságra, és ha úgy látod, szívesen válaszol, akkor minden hátsó szándék nélkül, csak úgy, mert miért ne, elkezdeni vele beszélgetni róla. Célszerű a gyakorlásra olyan embert választanod (férfi vagy nő, ismételten, tökmindegy, ha nem párkeresés céljából kezdesz neki, akkor ugyanúgy kell beszélni velünk), aki nem tetszik, nem vonz fizikailag, tényleg csak a kommunikáció gyakorlására. Ha ez megvan, akkor már kicsit könnyebb lesz a dolgod egyéb nők terén.

Szedd össze magad, a nők szemében nem leszel ciki, de a létezésedről sem fognak tudni, ha nem növesztesz golyókat és mész oda valakihez leszólítani.

2016. okt. 7. 08:05
 18/27 A kérdező kommentje:
Bárcsak ilyen könnyen menne hogy oda megyek valakihez.Annál beszaribb vagyok.Sok mindent nem is tudnék mondani.
2016. okt. 7. 18:32
 19/27 Flan ***** válasza:
Szerintem nagy ciki ,ha a csaj megy oda szegény pasihoz,aki azért is lehet zavarban ,mert nem tudja hogy küldje finoman el azt a csajt,aki mondjuk már régóta észre akarja vetetni magát.Ha egy srácnak tetszik egy lány,akkor mindig megtalálja a módját,hogy valamilyen úton módon kapcsolatba lépjen vele.Ha rám hallgatsz ,akkor inkább várd meg míg ő megy oda hozzád,vagy ő kezdeményez,nehogy sírás legyen belőle,ha megmondja neked,hogy komoly kapcsolata van.
2019. máj. 20. 19:12
 20/27 anonim ***** válasza:
Cikinek nem ciki, de nem fogok ilyen férfival összejönni.
2021. nov. 30. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!