Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért vannak ennyire túlértékelve a nők?
Pedig szerintem csúnyábbak mint a nyugati nők, bocs de ez már nem csak az év véleményem, hanem iszonyú sok pasi véleménye, hogy nem érti mire vannak nagyra a magyar nők, mikor itt Európában a legrondábbak között vannak.
De ami a kérdés lényege, hogy miért vannak ebben az országban brutálisan túlértékelve a nők? Minden nőnek rengeteg talpnyalója van és egész egyszerűen mindenki úgy van vele, ha valaki hölgy akkor már fúú, akkor ő már valami eszméletlenül értékes valaki, még ha valójában egy ostoba, erkölcstelen, nagy nulla is az élet más területein, csak az a lényeg, hogy nagybetűs HÖLGY. Közben egy férfinak itt minden apró elismerésért keményen meg kell dolgoznia. Sokszor még kemény munka árán sem kapja meg.
Nem értem, Nyugat-Európában nem ezt láttam, ott nem volt ez a nők seggnyalása, teljesen máshogy álltak a dologhoz. Meg ott a nők sem csináltak a szexből sem olyan nagy ügyet, ha megvan az alap szimpátia, minden kocsmában, szórakozóhelyen a férfi WC-ben van óvszer automata. Nem úgy mint itt a magyar nők, hogy fél évet kell udvarolni egy tetves dugásért. Ez is nevetséges például.
De ez csak egy példa volt, alapvetőn nem a szex felől akarom megközelíteni a dolgot, mert abban mindenhol nagy előnyük van a nőknek, ez érthető, hanem úgy általánosságban, miért vannak ebben a társadalomban eszméletlenül túlértékelve?
Ez nagyon összetett jelenség.
Részben,
genetikális (az un. magyarokban jelentős az ázsiai vér),
szocializációs (a magyarországi emberek nagyon le vannak agyban maradva a nyugatiakhoz képest; itt Szabolcs megyében izoláltabb helyeken akár 19. századi felfogás is lehet ami a férfi-nő, lány-fiú neveltetést illeti - például: ha szép vagy jó parti lehetsz házasságra, mind1 ha semmit sem tudsz - {BORZALOM és SZÁNALMAS is egyben} ),
társadalmi (nyugat-Európában már kiforrottabb az emancipáció),
demográfiai (fiatalabb korban férfitöbblet van, ezért felülértékeltebbek a nők attól, amennyi még nem "borítaná meg" egy átlag (magyar) nő énképét, és felülértékeli magát ahhoz képest "amennyit ér" és amennyit tud),
a magyarok lányaik nevelése (nagyon sok családnál megfigyeltem már itt sötét-Szabolcsban, hogy már a lány gyerek nevelése is elhibázott, túl vannak dicsérve ha kell ha nem, szintén kóros önképhez vezet)
iskolázottság (ezt nem kell magyarázni, talán annyit, hogy a legiskolázatlanabbaknál és legiskolázottabbaknál már nem olyan súlyos a helyzet, mivel az adott társadalmi státuszukkal járó helyzet tompít a szélsőséges önképen),
rossz és primitív beidegződések a férfiak részéről (nem magukat adják a magyar férfiak, hízelegnek, bohóckodnak aztán ha meg van a nő, teherbe ejti onnantól kezdve neutrálissá válik neki a nő mert már "meg van", - a nőnek ez érthetően óriási csalódás, és örülhet annak is ha a kan nem csalja fűvel-fával, hanem csak simán "lecsinálja"; persze így azok a férfiak akik valóban magukat adják szintén ki van tolva, mert nem "kell" az átlag magyar nőnek "mert ő több annál, hogy egy 'unalmas' senkihez lealacsonyodjon...),
iskola rendszer (szakiskolákban biztosan megfigyelhető az a jelenség, hogy mindent a fiúkkal csináltatnak meg a pedagógusok legyenek férfi vagy női tanárok, azt is amit a lányok is megcsinálhatnának, abban az esetben is ha van az osztályban 20 lány és 2 fiú [ostoba magyar oktatási rendszer] ),
Biztos van még szempont amit kihagytam, de azt hiszem ezek a legfontosabbak.
Remélem segítettem.
A dugásról meg a kérdezőnek annyit, hogy az viszont nem baj, ha van egy nőnek tartása, sőt KELL IS LEGYEN, és ne adja magát oda minden jöttmentnek.
Itt kevesebb is a HIV pozitív.
Üdvözlettel: egy baloldali keresztény konzervatív-liberális (ezt csak azért írtam le, hogy nagyrészt nem vagyok előítéletes - próbálok nem az lenni és nem összemosni dolgokat -, de tisztelem ha egy nőnek van tartása - és próbálom ezt érzékeltetni személyesen is -).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!