Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon miért vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon miért vannak ennyire túlértékelve a nők?

Figyelt kérdés

Pedig szerintem csúnyábbak mint a nyugati nők, bocs de ez már nem csak az év véleményem, hanem iszonyú sok pasi véleménye, hogy nem érti mire vannak nagyra a magyar nők, mikor itt Európában a legrondábbak között vannak.

De ami a kérdés lényege, hogy miért vannak ebben az országban brutálisan túlértékelve a nők? Minden nőnek rengeteg talpnyalója van és egész egyszerűen mindenki úgy van vele, ha valaki hölgy akkor már fúú, akkor ő már valami eszméletlenül értékes valaki, még ha valójában egy ostoba, erkölcstelen, nagy nulla is az élet más területein, csak az a lényeg, hogy nagybetűs HÖLGY. Közben egy férfinak itt minden apró elismerésért keményen meg kell dolgoznia. Sokszor még kemény munka árán sem kapja meg.

Nem értem, Nyugat-Európában nem ezt láttam, ott nem volt ez a nők seggnyalása, teljesen máshogy álltak a dologhoz. Meg ott a nők sem csináltak a szexből sem olyan nagy ügyet, ha megvan az alap szimpátia, minden kocsmában, szórakozóhelyen a férfi WC-ben van óvszer automata. Nem úgy mint itt a magyar nők, hogy fél évet kell udvarolni egy tetves dugásért. Ez is nevetséges például.

De ez csak egy példa volt, alapvetőn nem a szex felől akarom megközelíteni a dolgot, mert abban mindenhol nagy előnyük van a nőknek, ez érthető, hanem úgy általánosságban, miért vannak ebben a társadalomban eszméletlenül túlértékelve?

2016. szept. 9. 19:25
1 2 3 4 5 6
 31/59 icu75 ***** válasza:
95%
Sajnos legutóbb kompressziós harisnya volt rajtam hasüregi műtét miatt :-) egyáltalán nem volt szexi! Nyáron nem szeretek nylont hordani mert nem levegőzik,hidegebb időkben ok. Magassarkúból csak kisebbet tudok egész napra viselni. Ja,és átlagos 40+nő vagyok. De engem nem zavar ha nem tetszem mindenkinek...
2016. szept. 9. 21:34
 32/59 Titusztitusz ***** válasza:
2%
29-es...Nagyon megható a mentegetőzésed Ícu helyett is,és majdnem zsepi után szaladtam most hirtelen,hogy a szemem törölgessem "szegény nők szenvedései okán a magassarku cipők kapcsán",de hirtelen eszembe jutott hogy "érdekes,de én ismerek nem egy hölgyet aki ÁLLANDÓAN magassarkuban jár,és mást már teljesen szokatlannak is találna"...Tényleg ismerek ilyen hölgyeket...Akkor EZEKKEL A HÖLGYEKKEL mi lehet a helyzet? A másik...Hagyjuk akkor a magassarku "kényes témáját",és maradjunk a harisnyánál...Ha gondolod, MEGÍRHATOD TE IS,HOGY MIKOR VOLT RAJTAD HARI LEGUTÓBB...Nos?(De őszintén ám!)
2016. szept. 9. 21:43
 33/59 Titusztitusz ***** válasza:
3%
Köszönöm drága Icu a kimerítő választ...Azt hiszem akkor további kommentár nem is szüksőges a kérdéshez...Valami ILYESMI választ vártam,és akkor nemis kellett csalódnom...ERRÖL beszéltem kicsit fentebb...
2016. szept. 9. 21:47
 34/59 anonim ***** válasza:
95%

A nő ismerősöd mikor nezette meg legutoljara a gerincet? Idos korára menni se tud majd a butykoktol a làban. Tiszta borkemenyedes lesz a talpam a magassarkutol! Nem fogom tonkre tenni magam ido elott pár olyan pasi miatt akik erre gerjednek. Lapos sarku cipoben is megfordulnak utánam nem fogok magassarkuban egyensulyozgatni es minden kisebb godorben felbukni.

Harisnya kb. 2 honappal ezelott volt rajtam.

2016. szept. 9. 21:51
 35/59 icu75 ***** válasza:
93%
Ja és az sem zavar hogy a kedvesem is átlagos külsejű férfi... Nem érdekelnek akiknél külső és ego a maximumon, IQ és EQ minimumon.
2016. szept. 9. 21:54
 36/59 Titusztitusz ***** válasza:
3%
34-es...Ne hisztizz jó? Én csak FELTETTEM EGY TETSZŐLEGES SZÚRÓPRÓBA KÉRDÉST...A válasz amint az várható is volt, ÖNMAGÁÉRT BESZÉLT...Szóval csak nyugodtan fényezgessétek magatokat kedves hölgyeim...Engem nem zavar a dolog,a kérdező meg majd gondolom leírja a maga mondandóját továbbra is...Én végeztem a magaméval...További szépeket...(És persze további jó leszavazásokat...Ezt majdnem elfelejtettem...)
2016. szept. 9. 21:55
 37/59 anonim ***** válasza:
96%
37# Ugye te mindig oltony-nyakkendo-vaszonnadragban vagy? Tudod...fő az elegancia!
2016. szept. 9. 21:57
 38/59 Titusztitusz ***** válasza:
2%
Köszönöm az őszinte választ a 35-ös hozzászólónak is...És azt hiszem,szintén benne volt a lényeg a hsz-ében...Szóval mégegyszer további szépeket minden itteni hölgynek a magam részéröl...
2016. szept. 9. 21:59
 39/59 anonim ***** válasza:
88%

Istenem... De szánalmas vagy te is, meg a kérdező is. Az embernek az életkedve elmegy, mikor az ilyen "férfiakra" gondol. Vegyetek guminőt, bäzze.

2016. szept. 9. 22:01
 40/59 anonim ***** válasza:
84%
Bezzeg a Titusztitusz az en szuroproba kerdesemre nem valaszolt!!!! :D
2016. szept. 9. 22:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!