Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért vannak ennyire túlértékelve a nők?
Pedig szerintem csúnyábbak mint a nyugati nők, bocs de ez már nem csak az év véleményem, hanem iszonyú sok pasi véleménye, hogy nem érti mire vannak nagyra a magyar nők, mikor itt Európában a legrondábbak között vannak.
De ami a kérdés lényege, hogy miért vannak ebben az országban brutálisan túlértékelve a nők? Minden nőnek rengeteg talpnyalója van és egész egyszerűen mindenki úgy van vele, ha valaki hölgy akkor már fúú, akkor ő már valami eszméletlenül értékes valaki, még ha valójában egy ostoba, erkölcstelen, nagy nulla is az élet más területein, csak az a lényeg, hogy nagybetűs HÖLGY. Közben egy férfinak itt minden apró elismerésért keményen meg kell dolgoznia. Sokszor még kemény munka árán sem kapja meg.
Nem értem, Nyugat-Európában nem ezt láttam, ott nem volt ez a nők seggnyalása, teljesen máshogy álltak a dologhoz. Meg ott a nők sem csináltak a szexből sem olyan nagy ügyet, ha megvan az alap szimpátia, minden kocsmában, szórakozóhelyen a férfi WC-ben van óvszer automata. Nem úgy mint itt a magyar nők, hogy fél évet kell udvarolni egy tetves dugásért. Ez is nevetséges például.
De ez csak egy példa volt, alapvetőn nem a szex felől akarom megközelíteni a dolgot, mert abban mindenhol nagy előnyük van a nőknek, ez érthető, hanem úgy általánosságban, miért vannak ebben a társadalomban eszméletlenül túlértékelve?
A nő ismerősöd mikor nezette meg legutoljara a gerincet? Idos korára menni se tud majd a butykoktol a làban. Tiszta borkemenyedes lesz a talpam a magassarkutol! Nem fogom tonkre tenni magam ido elott pár olyan pasi miatt akik erre gerjednek. Lapos sarku cipoben is megfordulnak utánam nem fogok magassarkuban egyensulyozgatni es minden kisebb godorben felbukni.
Harisnya kb. 2 honappal ezelott volt rajtam.
Istenem... De szánalmas vagy te is, meg a kérdező is. Az embernek az életkedve elmegy, mikor az ilyen "férfiakra" gondol. Vegyetek guminőt, bäzze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!