Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy már 2x lemondtam a randit, és a srác még mindig nagyon kedves velem?
Társkeresőről ismerem, szóval most találkoznánk először, de már 2x lemondtam, mert elég sok minden összegyűlt mostanában, de nagyon megértő velem, és ennek örülök nagyon, csak meglepődtem.
Ezek szerint nagyon szeretne megismerni?
A közhiedelemmel ellentétben vannak ilyen kedves és megértö pasik.
Àltalában hoppon is maradnak mert túl unalmasnak tartják öket a nök :D
Már ne is haragudj, de mit szórakozol vele? Ezt lányként kérdezem.
Ha tudod, hogy mostanában gondjaid vannak, és zűrös az életed, akkor ne beszélj le vele előre randit!
Lehet, hogy ő baromira kedves és megértő veled, de rosszul esik neki amit csinálsz, csak nem mondja.
Nem vagy te se az angol királynő, se az amerikai miniszterelnök, hogy nagy kegyesen eljuthasson veled valaki odáig, hogy találkozzon...
Lesz harmadik, és én hívtam el, ma találkozunk este.
Nem direkt csinálom, meg én is szeretnék vele találkozni, csak családi zűrök voltak. :/
+1, #6oshoz. Normális ember megmondta volna, hogy köszi, hello. Ne ígérgess, teljesíts.
Viszont ezzel úgy érzi, hogy majd lógsz neki, kölcsönösségi alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!