Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsenek elszállva a nők?
Figyelt kérdés
Mindig az kell ami nincs, add meg uram de máris. igények az egekben, ha nem olyan a férfi akkor megy a hibáztatás, átkozzák szidják hogy miért nem egy ilyen tökéletes minta a férfi. S ő szerintük velük nincs baj, ez a normális.2016. szept. 8. 22:06
11/12 anonim válasza:
Igen, nagyon el vannak szállva a nők. Az előbb is hármat láttam felettem elhúzni libasorban.
12/12 anonim válasza:
Nagyon is el vannak szállva. Férfitöbblet van, egy átlag alatti csajra is 10 pasi ír rá hetente társkeresőn. Szerinted nem fogja ezek után királylánynak képzelni magát?
"Háború esetén ti sírnátok, és futnátok, és a nők védenék az országot, pont mint Szíriában..."
Ezen jót röhögtem :D megemelni nem tudnátok a raksivetőt, nemhogy elsütni :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!