Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fényező árak nincsenek kicsit...

Fényező árak nincsenek kicsit elszállva?

Figyelt kérdés

Csomagtér ajtót akartam fújatni, 30 ezret mondott rá a srác. Bontóból vettem egy hibátlan, színben is megegyező darabot 20-ért, az enyémet meg leadtam a MÉH-be.

Akkor ennek a munkának a reális díja 10 ezer lenne szerintem.

2015. márc. 16. 09:58
 1/6 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Ha jó minőségű anyagokkal jó munkát végez az illető, akkor teljesen reális.

A bontós árakból ne indulj ki, ugyanolyan sárvédőt az enyémhez lehet venni 20ezerért és 5ezerért is. A másik fele, hogy egy fényezés árának semmi köze egy bontott alkatrész árához.

2015. márc. 16. 10:07
 2/6 Koplárovics Béci ***** válasza:

Bontóban szerencséd volt:

-volt

-olyan színű volt

-nem volt összetörve

Viszont: valószinűleg messze nem lesz tartósabb, mint egy (normális) fényezés.

2015. márc. 16. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 4 tolatóradar szenzoromnak a körömnyi nagyságú közepét akarták lefújni egyszerű ezüstre 10.000-ért :) úgy, hogy mondtam, nem sürgős, ha egy hét múlva lesz kész, akkor egy hét, ha egy hónap akkor egy hónap...
2015. márc. 16. 10:24
 4/6 anonim válasza:
100%

A párom fényező.

Elemenként elkéri Ő is a 30-at.

Az előmunka (csiszolás, javítás) a fényezés, a polírozás, az anyagok: festékek ára (mert nem csak a szín megy rá de biztosan tudod;)), polírozáshoz való paszta, az ember ráfordított ideje...stb. és valamennyi haszon is kell rá mert ingyen SENKI sem dolgozik...

2015. márc. 16. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Ok.. ezzel a 30ezeres csomagtér ajtót megmagyaráztad, amúgy én nem sokallom. Na de a 10ezres 4 körömnyi nagyságú tolatóradar szenzor?

Egy "jómunkásember" mennyit tud egy nap ebből megcsinálni?

10 garnitúrát? Simán... ebbe még 3x kávézás is belefér. Jó kis napi munkabér nemde? Még akkor is ha csakis kizárólag ezt csinálja és napi 10-nél többet nem csinál. (Persze mást is fényez, ez csak egy kis mellékes) Egy pesti kereskedő egy nap több garnitúrát is elad ebből a termékéből, nincs csak egy színben, feketében. Ha más színt szeretne kedves vevő, ajánlanak egy műhelyt ahol egy tízesért megcsinálják...

2015. márc. 16. 10:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. :)
2015. márc. 16. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!