Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól nézek ki, jó munkám van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól nézek ki, jó munkám van, önbizalmam is megfelelő, mégsem találok magamnak párt. Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

23 F vagyok. Diplomáztam, bekerültem arra a munkahelyre, amiről kiskorom óta vágyom, sikeres az életem. Oké, nem vagyok egy Chris Evans, de viszonylag jól nézek ki. Viccesnek és jó fejnek tartom magam. Mégsincs sikerem párkeresésben.

Sok barátom azt mondta rám régen, hogy válogatós vagyok. Most már eljutottam arra a szintre, hogy nyitott szemmel járok, és ha már én érdeklek valakit, akkor azon az "úton elindulok". Tehát mondhatni már szinte nincsenek is igényeim, csak párkapcsolatban szeretnék lenni. - Ez nem ül ki rám, nem vagyok egy kétségbeesett párkereső.

Van egy-két lány, akiket kinézek magamnak, hajtok rájuk, de mindről kiderül idő után, hogy párkapcsolatban vannak (és nem a lerázós szöveg "bocsi van barátom", hanem tényleg)..

Mit tehetnék? Kezdek magányos lenni..

2016. szept. 8. 21:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
látens meleg vagy
2016. szept. 9. 01:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Hol ismerkedsz? Mennyi teret adsz a dolognak? Szerintem a kinézett lányok ugyanolyanok, mint előtte és nem adtad le az igényeid. Az ismerőseid jobban ismernek, mint mi. Nem véletlenül mondják, hogy válogatós vagy.

De ne aggódj, itt most betalált pár golddigger! :D

2016. szept. 9. 02:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést én is kiírhattam volna... 22N
2016. szept. 9. 13:29
 14/15 A kérdező kommentje:
Ismerősök és ismerősök ismerősei között szoktam ismerkedni. Random leszólítani nem szoktam senkit, valami minimális ismeretséget keresek azért.
2016. szept. 9. 15:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha küldesz, akkor én is szeretnék képet
2016. szept. 9. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!