Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nagyon érdekes kérdés! Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon érdekes kérdés! Mi a véleményetek erről, kisribi a barátnőm?

Figyelt kérdés
Van 2 hónapja párom, aki 8 évvel fiatalabb, mint én. Minden 2. nap együtt vagyunk. De mikor nem vagyok ott, fent van egész nap (pedig dolgozik, de akkor is ráér), pár perces-esetleg 1-2 órás kihagyásokkal a csajokespasik társkeresők oldalon. Nem tudtam elképzelni, hogy miért. Megkértem barátomat, hogy regizzen erre, aki ritka jópasi. Írt a barátnőmnek, aki vissza is tetszikelte, pókolgatták egymást (vagy mi fene az ott)és beszélgettek. Végül is megbukott a dolog, a randi, mert barátnőm nem írt neki valamire már vissza. Illetve facebookon a barátnőm kapcsolatban van velem, így nem tudta a haverom ott felvenni, mert nem engedte a barátnőm. Randi sem lett, mert a ,,párom" csak két hét után megy el randira más férfiakkal, azt mondta legalábbis. Közben meg a párom hűségről, komoly kapcsolatról beszél, de emellé állandóan ott lóg fent, Isten tudja hány pasival flörtöl ott. Igaz, randizni az egy hónap alatt (mióta újra fent van) még szerintem senkivel sem ment el. Mire véljem ezt?
2016. szept. 7. 06:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Kiélvezi, hogy melletted lehet kirándulni, bulizgatni, minden fa.sza, közben meg még flörtölget, kiéli magát, és keresi a korban hozzáillő szexpartnereket. Eszébe sincs téged elhagyni, de azért szeretne minél több farokba beleülni.

Lehet, hogy megszokta, hogy egész álló nap több pasi is duruzsol neki, milyen szép, milyen kívánatos (hogy szétnyalnák, stb.), és nem érzi elégnek, ha egy kapcsolata van, egy pasival.

A helyedben csinálnék egy kamu profilt, és elkezdenék vele beszélgetni. Aztán ha már jön a flörtölgetés, rákérdeznék, van-e pasija, kapcsolata, stb. Aztán kérnék tőle egy friss fotót (hivatkozz arra, hogy akkor tudod, hogy tényleg ő van a képeken), és küldj te is egy fotót utána: magadról.

Kíváncsi lennék, milyen magyarázkodásba kezdene, hogy miért van fent az oldalon.

2016. szept. 7. 09:52
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Én is fent vagyok töb oldalon, cdak szórakoztatom megamat melóban, hülyítem az embereket aztán ennyi...
2016. szept. 7. 11:02
 13/15 A kérdező kommentje:
Épp ma akarom szembesíteni, hogy tudok mindenről.
2016. szept. 7. 11:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Sikerült? Mi történt?
2016. szept. 8. 01:53
 15/15 A kérdező kommentje:
Én voltam a probléma forrása. Elolvasta egy üzenetemet, amit a haveromnak írtam. Abban pedig a nőmnek neveztem őt, nem a páromnak, ez nem tetszett neki. A másik pedig, hogy úgy érzi, hogy úgy vagyok a szeretkezéssel, hogy egy kötelező procedúra, nem pedig élvezetből teszem vele. Ami persze nem igaz, de néha erekciós zavaraim vannak, ezért ódzkodok tőle.
2016. szept. 8. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!