Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan dolgozzam fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel, hogy szerelem nélkül, szűzen fogom leélni az életem?

Figyelt kérdés

Nem sajnáltatni akarom magam, nem utálok senkit, nem hibáztatok másokat, az egésznek én vagyok az oka, amivel tisztában is vagyok. Szóval ennek figyelembe vételével várok értelmes, hasznos válaszokat, hogy hogyan lehetne ezt feldolgozni, illetve akinek sikerült, annak hogyan sikerült.

F

2016. szept. 5. 17:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

Semmit sem ér az amire annyira vágysz.

A szex a pillanatról szól, és akkor érzed, amikor csinálod, nem előbb, nem később.

Semmivel sem leszel boldogabb, jobb, vagy rosszabb attól hogy valamikor szexeltél... Ha nem rendszeres, akkor ugyanúgy fogsz érezni utána is, mint most. Maga a szex önmagában nem ér semmit, ha nincs mellette érzelem.

2016. szept. 5. 18:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező!!! Én a Tyrian-t javaslom neked. Eszméletlenül jó játék és évekig le tudja kötni az embert! Nekem is ez vált be, maximálisan hatékony és rendkívül élvezetes is!!! Próbáld ki, nem fogod megbánni!!!
2016. szept. 5. 19:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#2 szóval adja ki magát olyannak, ami valójában nem is, hogy puncihoz juthasson.

A "változz meg" et szajkózó emberek bele se gondolnak mit írnak, csak beírják azt kész.

2016. szept. 5. 21:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdéseknek átalában a zéró önbizalom az oka. Szűntesd meg a problemat! Menj el gyúrni. Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni. Ha meg e mellé alacsony is vagy... szintén menj el gyúrni. Kopaszodsz? Borotváld le a fejed, sz.arjál magasról a problémákra! Menj elébük! Kerekedj fölül!:) ne picsogj! Hajrá!
2016. szept. 6. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!