Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálja azt a pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja azt a pasi, hogy egyszer megnyílik, majd újból bezárkózik?

Figyelt kérdés

Egyik nap tök nyitott, mesél egy csomót, legutóbb a gyerekkori problémáiról is beszélt, aztán másnap visszazárul a fal, és semmit nem lehet kiszedni belőle.

Zárkózott egyébként, de attól még furcsa.

Tudom, hogy tetszem neki, ő is nekem, de nem történt még semmi, csak egy csók.

2016. szept. 4. 13:13
 1/3 anonim ***** válasza:
48%

Kérdés: miért nem tőle kérdezed ezt meg?

Szerinted, majd mi itt erre 100%-os választ fogunk neked adni?

Ha kíváncsi vagy rá, akkor tőle kérdezd!

2016. szept. 4. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért ,mert alapvetően zárkózott.

Attól, hogy néha megnyílik, még zárkózott marad, én is ilyen vagyok, ha épp olyanom van, akkor elárulok kicsit többet magamról, de összességében nem szívesen csinálok ilyet, inkább bezárkózom. Ne erőltesd szerintem, az ilyen emberek csak, nagy nehezen, szépen lassan nyílnak meg teljesen, de leginkább sosem.

2016. szept. 4. 14:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem akar mindent egyszerre kiadni neked, nincs is ezzel gond. Idővel majd megnyílik jobban.

Gondolj bele, ha te lennél iszonyú zárkózott, és nagyon nehezen bíznál meg valakiben. Felépítenél-e egy égig érő falat, azért, hogy aztán beengedj valakit a hátsó bejáraton? Nem hinném.

2016. szept. 5. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!