Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem nem. Nekem bejött a netes ismerkedés, bár sosem kifejezetten párt kerestem, de kétszer is az lett a dologból.
Az az érdekes, hogy külsőre szerintem teljesen átlagos lány vagyok, de élőben sosem találnak meg a férfiak. Szórakozóhelyen esetleg egy-két elég részeg fazon betalál, de amúgy abszolút nem jellemző. Ezzel szemben neten valahogy szinte mindig sikerem volt.
Nem tudom, nekem fura volt az élőben találkozás, minden lehetséges témát kitárgyaltunk chaten, és élőben nem volt miről beszélgetni, többször is beállt a kínos csend.
Meg valahogy nem olyan volt az illető, mint amilyennek elképzeltem. Ok, hogy sok mindent tudtam róla, de a kisugárzása, a nézése nem tetszett, nem tudom, érted-e, mire akarok kilyukadni.
De ettől függetlenül, lehet, hogy neked elsőre sikerül jól választani, csak ez is egy nagy lutri.
Chaten sikerülhet, nekem volt már jópár eset, ami összejött, igaz, ez is csak akkor működhet, ha a távkapcsolatban mindketten benne vagytok.
A társkeresőket viszont felejtsd el. Húspiac az egész, ha nem nézel ki szuperjól vagy nem lógnak a nemzetibankok a zsebedből, rád se fognak bagózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!