Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tud működni egy olyan kapcsolat ahol a pasinak a fia lesz mindig az első az életében?
Fordítva miért tud működni!?
Ha nőnek van gyereke, vele is lakik, kb. sosem lesznek csak kettesben, a legtöbb férfi mégis elfogadja ezt, és idővel egy család lesznek.
Mindig a nők akadnak fenn ezen, pedig csak hétvégén van velük a gyerek, de az is túl sok.
Azt ugye tudod, hogy ha ezt ő is látja rajtad, akkor nektek nem lesz közös gyerek?
Tegyetek egy próbát! Fő az őszinteség. Ha nem jó így neked, szakíts időben.
Voltam ilyen helyzetben, apaként.
Lett belőle komoly kapcsolat, szóval nem nagyon értem, mi a baj.
" csak hétközben tudnánk talizni-én egy másik városban lakok, kb. egy óra busszal-kettesben, 7végén meg a kissrác is velünk lenne így milyen kapcsolatunk lenne hosszabb távon? "
A hét közbeni utazgatás az macera, de ha vállaljátok... annak semmi köze a fiúhoz.
Hogy hét végén meg ott van, az max az egész napos szexben gátol. Ha te is gondolsz gyerekre, legalább láthatod.
Neked milyen a kapcsolatod a sráccal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!