Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg igaz, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy a nők többsége lenézi az alacsony pasikat?

Figyelt kérdés
És most itt nem elsősorban a társkeresésre gondolok (mert az evidens, hogy egy nőnek nem egy alacsony pasi fog tetszeni), hanem a mindennapi életre vonatkoztatva. Haverommal minap beszélgettünk és valahogy szóba került (mindketten nagy filozofálgatós lelkek, de értelmes egyetemisták vagyunk), hogy a nők alapvetően másként viselkednek az alacsony pasikkal szemben, mint az átlagos vagy magasabb férfiak esetében. Más a hozzájuk fűződő attitűd, érezhető a respekt hiánya, nem veszik annyira komolyan őket. Én egyébként 170 vagyok, haverom 168. Csak egy példa. Néhány napja intéztem a munkával kapcsolatos dolgaimat egy diákszövetkezetnél. Egy szép, csinos csajjal beszélgettem és lehetett érezni, hogy lekezel/nem vesz komolyan (higgyétek el nem bemagyarázás), aztán jött egy tipikus magas szépfiú (egyébként én is kicsit jóképű vagyok) és egyből megváltozott a lány attitűdje, látni lehetett, hogy sokkal jobban élvezi a másik sráccal való kommunikációt. Ezt a metakommunikációjából is le tudtam szűrni (az én esetemben közömbös tekintet és lassú tömör mondatok, az ő esetében pedig gyakori pislogás, vékonyabb hang, haj igazgatása). Hangsúlyozom én is közvetlen és nyílt vagyok, szóval nem lehet a belsőmre fogni. De máskor is megtapasztaltam már ezt az eltérő viselkedésformát (közösségi közlekedés, egyetem, ismerkedés stb). Biztosan lesz köztetek olyan, aki egyértelműen ostobának fog bélyegezni, de higgyétek el, ennek igen is van valóság alapja és természetesen ezt a jelenséget csakis az érintett személyek tudják megerősíteni. Ki más is, ha nem az aki szembesül vele és a saját bőrén tapasztalja. Senkit nem akarok megsérteni és nem is elsősorban társkereséssel kapcsolatos a kérdésem (bár ehhez is kapcsolódik), ugyanakkor tényleg kíváncsi lennék a ti véleményeitekre. Akár az érintett személyekére, akár azon lányokéra, akik tényleg hajlandóak erről őszintén (ez nagyon fontos) beszélni.

2016. szept. 2. 23:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem társkeresésre gondolsz, akkor mi a fhaszt keres a kérdés ebben a kategóriában? Na halljuk, most mondd meg a tutit!
2016. szept. 3. 07:48
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Másképp állnak az alacsony pasikhoz a nők. Tényleg lenézik őket. Ez legjobban a társkeresésben jelentkezik.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2016. szept. 3. 08:09
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem meg abból van már néha elegem hogy csúnyácska nőként a legtöbb pasi úgy beszél velem mint egy kutyával :D Na jó ez nyilván túlzás, de azért gyakran veszem észre én is hogy a nálam szebb nőkkel az emberek kedvesebbek. Ez van kérdező, mindenki szereti a szépet. Te is ilyen vagy, meg én is, meg kb mindenki.
2016. szept. 3. 09:59
 14/23 anonim ***** válasza:
82%

Még a "magas 180cm" kategóriára is fentről nézek le, erős testalkattal.

De van (volt) egy haverom aki akkora mint egy kutya ülve, de arcszerkezetre sokkal "helyesebb", ezáltal sikert sikerre halmoz, én pedig csak szeretnék olyan nőkkel lenni mint ő és szinte sosem jött össze.

2016. szept. 3. 10:05
 15/23 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Szerintem itt most a kérdésben kiírt esett a szexualitásról szólt. Ez a lány alapviselkedése volt, és a pasi aki tetszett neki, mint potenciális partner játszott (akár tudatosan akár tudatalattin) egyből változott is a magaviselete. Ezt onnan gondolom, hogy én is megéltem ezen eseményeket, csak én ellenpontként nem egy alacsony férfiként voltam jelen, hanem szimplán nőként. Vannak ilyen lányok is, akik nem valami lelkesek, de amint jön egy potenciális alany legyen az barátnő, ismerős vagy férfi aki tetszik neki, akkor előjön a "kedvesebbik" oldala. Szóval ezt nem kéne magadra venni. Ők ilyenek.

Mindenesetre tényleg vannak olyan lányok akik úgy élik meg a világot, hogy "fiúk, akik megérnek egy-két ajtócsapkodást" és "egyéb". Az első kategóriával tudnak emberségesen bánni a többi meg le van tojva. Én ezt sosem értettem, de nem is célom.

Én középmagas ember vagyok, a mi családunkban a legalacsonyabb férfi is 185 cm körül van. És az is volt a mondás, hogy nincs férfi 185 alatt. (igen elég beképzelt, tudom). A párom mégis velem kb egy magas. És engem ez egyáltalán nem zavar.

Barátaim között is van alacsony férfi, még olyan is aki versenyt csinál abból, hogy a magas lányokat buli után hazavigye. Ha lenézném az alacsony embereket hatalmas gondban lennék, mert a lakosság fele alacsonyabb nálam. És a barátaim fele is mehetne a lecsóba.

Alacsony emberként az a legfontosabb, hogy ne uralkodjon el rajtad a napólon komplexus. Az alacsony emberek hajlamosak arra, hogy frusztráltak legyenek, keressék az igazolást a környezetükbe, hogy ő kevesebbet érnek, mert "nem ütik meg az átlagot". Volt pár kapcsolat, ahol hiába volt a fiúnak magasabb barátnője és szerették egymást, a fiú idegeit kikezdte a magassága és zsarnok lett. Végül teljesen megmérgezte a kapcsolatukat.

Szóval a legjobb amit tehetsz, hogy akkor is, ha valóban lenéznek (tudom nem esik jól) de tojsz rá. Figyelmen kívül hagyod ezeket a negatív dolgokat. És a jókra összpontosítasz. (saját tapasztalat)

2016. szept. 3. 10:16
 16/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem alacsony, mivel 155cm vagyok. De szinte nő magànàl magasabb fèrfit szeretne. Viszont én nem beszèlek senkivel flegmàn pusztàn azèrt, mert nem vonzó. Ez azèrt nem sejtet túl jó karaktert.
2016. szept. 3. 10:56
 17/23 anonim ***** válasza:

Egyébként ahogy az utolsó írja, azokat az embereket messzire kerülni kell, akik csak azokkal nyájaskodnak akiktől valamit kaphatnak. Legyen az egy jó numerára való esély, vagy anyagi érdek.

A te esetedben annyi volt a szitu ,hogy te nem jöttél be neki mint potenciális szexpartner a másik srác meg igen. Ezért nála elővette a flörtölős figurát,de alapból egy rosszindulatú flegma nő lehet.

2016. szept. 3. 11:19
 18/23 A kérdező kommentje:

#17: Igen, de sajnos a mindennapokban is jellemző a nőknek ez a fajta viselkedése és ha nem flörtölni akarok vele, csak valamilyen ügyet intézni, de egyszerűen rohadt bunkó és lenéző a viselkedése, akkor az sokkal rosszabb érzés, mintha ismerkedéskor (a kudarcra felkészülve) küldene el egy nő melegebb éghajlatra. Köszönöm a normális válaszokat.

#11: Azért te ******, mert sokkal relevánsabb válaszokat kapok, mint más kategóriában és nem áll messze a témától a kérdésem, hiszen a társkeresés és a férfi/női viselkedés szoros kapcsolatban áll egymással, ami a kérdésem szempontjából tökéletesen ide illik. Ha valakinek nem tetszik, akkor majd szépen átkerül másik kategóriába, ez téged csak ne foglalkoztasson. Ennyi

2016. szept. 3. 12:48
 19/23 anonim ***** válasza:

Ez kb mindenhol megtalálható viselkedés,egyszerűen az adott munkakörre teljesen alkalmatlan emberek vannak felvéve,vagy csak az alacsony fizu és a rossz légkör miatt bunkók lesznek. Ez megfigyelhető hivatalban,orvosnál, boltban..jön a csókos, a szépfiú-széplány, a rokon ángyomnénje,és egyből átváltanak kedves üzemmódra és pikk pakk soron kívül elintéződik minden. A pórnép meg várhat,és lehet velük packázni,bunkózni.

Most egy ilyen ribike akit betesznek valami posztra és mondjuk szingliben nyomja,egyből kivirul udvarias lesz ,ha jön az "álmaipasija" hátha az észreveszi és meghívja egy kvra.

2016. szept. 3. 12:58
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a hozzászólásokat, de szerintem az, hogy lenézik az alacsony pasikat pont az alacsony pasik képzelik be.

De ha mégis 7gy van, hogy akad ilyen idióta, az ki a francot érdekel???

Én átlagos magasságú lány vagyok (160-162cm) de pont a múltkor rosszul éreztem magam magassarkúban egy alacdonyabb pasi mellett, de az nem volt 1,60 sem.

Azért feszengtem, mert tudom, h vannak olywn padik mint TE? hogy emiatt kisebbségi komplexusban szenvednek

2016. szept. 3. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!