Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha létezne utófinanszírozásos internetes társkereső, ti befizetnétek a kért összeget?
Ezt nehéz lenne ellenőrizni.
A régi Kínára emlékeztet ahol a beteg csak akkor fizetett az orvosnak, ha meggyógyult... Aztán volt egy idő mikor előre csak akkor kérhetett az orvos nagyobb összeget ha garanciát vállalt a gyógyulásra (ha meghalt a beteg durva szakciók voltak).
Én befizetném, ha nem egetrengető az összes. Becsületesebb, mint elsunnyogni 500 körüli összegekkel.
Én fizetnék. 500 Forint nem a világvége... sőt, még a wikipédiának is adtam 2500-at, akkor pont egy olyan oldalnak nem adnék amelyik párt "szerzett" nekem?
Amúgy látjátok, tipikus magyar az aki letagadná a randit is, pont az ilyen trógerek miatt vagyunk ott ahol.
Többet is.
Gazdagabb országokban amúgy működne, de a magyar mentalitásból kiindulva ahol mindenki mindent ingyen akar, ott felejtsd el.
Svájc, németország, ausztria, nem egy helyen becsületkasszás megoldások vannak a termelőknek, és működik!
Ha csakugyan összejönne egy kapcsolat,akkor igen. Ha viszont nem, akkor nem.
A fizetős társkeresők pont ezért lehúzósok mostanság. Befizetsz egy valagnyi pénzt, oszt ugyanúgy leszarják az adatlapodat, mint egy ingyenesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!