Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és hol találjam meg minél előbb a barátnőmet ilyen tulajdonságokkal?
31 éves vagyok még sose volt barátnőm mert nem érdekeltek a nők. Most már jó lenne egy kedves megértő elfogadó csinos lány. De sajnos egy hónapja próbálkozok és még mindig nem jött ilyen nekem tetsző nő....nem értem a mai nőket....
Igaz hogy nem vagyok magas (164 cm) viszont nem vagyok kövér (61 kg)
Tudom az hátrány hogy még a mamámmal lakok, de nagyon jó lelkű önzetlen figyelmes empatikus aranyos pasi vagyok ami szerintem sok nőnek bejön.
Mit csináljak hogy barátnőm legyen már? Nem szeretnék még egy hónapot várni nőre.
És munkanélküli vagy még? Mert a múltkori kérdésedben még azt írtad, nincs munkád, de a tenyereden hordoznád a nődet.
De most már tudod, egy hónapot biztosan kell várnod egy nőre.
Na igen: jól leírtad azt, ami nem vonzza a nőket.
"jó lelkű önzetlen figyelmes empatikus aranyos"
Ez csak akkor előny, ha MÁR megvan a kapcsolat, és a nő gyereket szeretne. Ezek egy apuka tulajdonságai.
Ha 31 évig nem érdekeltek akkor most hogy? Anyukád kezd fáradni, te meg mamapótlékot keresel?
Aztán te gondolhatod magad kedvesnek aranyosnak és elfogadónak. Ha nem volt párkapcsolatod nem tudhatod, hogy tényleg ilyen vagy e? Addig könnyű jófejnek lenni, amikor csak találkozgatni kell, elbájologni, nincsenek nagyobb problémáid, anyukád kiszolgál.
A neheze ezután jön. Meg mondjuk az sem túl jó, ha nem ismered a nőket túlságosan.
Úristen, én meg 5 évig randiztam folyamatosan, mire lett egy komoly kapcsolatom végre... az nagyon szép, hogy te egy hónap után már meguntad, főleg ilyen paraméterekkel, amiket leírtál magadról. :D légy kitartó, barátom, mert ez nagy küzdelem lesz.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!