Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy viselkedhet valaki így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedhet valaki így egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Telefonon beszéltünk és azt mondta hogy nincs kedve találkozni. De neki sosincs kedve, és mindig akkor keres, ha nem érek rá. Nem hiszem el hogy napközben egy kis időre nem tud felhívni. Meg mindig csak akkor találkozna, amikor csak neki kedve van hozzá, aztán elvárná hogy én találkozzak akkor vele.
2016. szept. 1. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

És ennek mi köze ahhoz, hogy lány vagy?

Egyszerűen csak önző + nem érdekled eléggé. Le kell xarni.

2016. szept. 1. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
37%

Hagyd a francba az ilyen bunkót. Nem érdemel meg.

23F

2016. szept. 1. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

"Telefonon beszéltünk és azt mondta hogy nincs kedve találkozni."

Ennyi. Nem is olvastam tovább. Minek turbózod magad akkor??

2016. szept. 1. 20:42
 4/8 A kérdező kommentje:
És ráadásul pont estére, egész nap vártam hogy keressen, hogy mikor talizzunk.
2016. szept. 1. 20:53
 5/8 anonim ***** válasza:
7%
Miért? Azért mert valaki lány, hasra kell előtte esni?
2016. szept. 1. 20:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Mivel velem történt az eset és lány vagyok, ezért írtam ki így a kérdést. Miért fordított kérdés esetében egy fiútól kell hasra esni?
2016. szept. 1. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A csávót nem érdekli neked mi a jó, és mikor, ő úgy van vele neki ép van kedve, akkor ha neked jó jó, ha nem akkor ez van.

Én az ilyeneket mindig is messziről elkerültem, mert megbizhatatlanok.

Legalább most láttad, felesleges számítanod rá. Egy ismerkedésnél én tiszteletben tartom a másikat, hogy mikor ér rá, és mind2en közös nevezőre jutunk, alkalmazkodunk a másikhoz, és egy ELŐRE MEGBESZÉLT időben találkozunk mivel ez így tiszta sor. Ő még arra se képes, hogy megbeszéljen veled egy találkozót, csak te vársz rá egész nap mint a hülye gyerek ő meg éjszaka meg jelenik mint fing a levegőben, hát ez nagyon nem így működik. Ne hagyd magad hülyének nézni, nem szabad!

2016. szept. 1. 23:26
 8/8 fru_ ***** válasza:

Ha jól értem, akkor felfújható baba helyett tart téged.

Nem egy nagy perspektíva.

2016. szept. 2. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!