Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell egy ronda kövér férfinak egy csinos nőt megtartani?
Figyelt kérdés
Egy nagyon kövér pocakos 33 éves férfi vagyok. (172 cm és 110 kg) még magam sem értem hogyan de fél éve együtt vagyok egy nagyon csinos vékony nővel. Mivel gazdag sem vagyok ezért félek hogy nem fogom tudni megtartani. Mivel lehet egy csinos nőt megtartani?2016. szept. 1. 19:22
1/11 Sunshinedoll válasza:
A barátnőd tudja, hogy ilyen komplexusos vagy és még ráadásul h-lyének is nézed? lol
2/11 anonim válasza:
1. fogyj le, az egészségednek is jót fog tenni
2. beszélgess a csajjal sokat
3. szervezzetek közös programokat
4. légy vele figyelmes, törődj vele, szeresd!
Egyébként, ha szeret, akkor úgy szeret téged ahogy vagy!
3/11 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy ebből presztízs kérdést akarsz csinálni.
Ronda vagyok, de van egy csinos nőm.
Ha néha napján rá is figyelsz, és nem csak magadra, akkor talán meg tudod tartani!
5/11 anonim válasza:
110 kg nagyon kövér? Te nemláttál még igazi puhost XD
A csajnak a mackósabb pasik jönnek be ennyi
Mivel lehet megtartani? Amivel megfogtad.
6/11 anonim válasza:
Valamiért összejött veled, ne legyél ennyire komplexusos. Amúgy meg kommunikáció sokat segítene. Mi lenne, ha ezeket a kétségeidet megbeszélnéd a barátnőddel és nem itt próbálnál gondolatot olvasni mások véleménye alapján?
7/11 anonim válasza:
hogy te milyen ostoba vagy...
biztos csak heccből van veled, nem? szakadj le a gyakoriról kicsit és figyelj a barátnődre inkább. tisztára mint az exem, szánalom...
8/11 anonim válasza:
Ne aggódj. Nagyon sok lánynak a mackós férfi jön be. Nekem is. Őszintén majdnem hasonló helyzet van nálam, teljesen bele vagyok zúgva abba a férfiba. Nem kell ide semmilyen praktika hogy mivel is tudod megtartani. Van benned valami ami teljesen levetted a lábáról. :) hidd el van ilyen
9/11 anonim válasza:
Komolyan ennyit voltál csak képes kiemelni belőle, hogy csinos?
10/11 anonim válasza:
Mi az ami miatt belédszeretett, Kérdező?
Na, azzal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!