Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált lányként esélytelen párt találnom?
Hiába mondják majd itt sokan, hogy az ilyen lányokat szeretik, mert ez sajnos nem igaz. :/
Sok srácnak tetszem, randira is szoktak hívogatni, szexre is sokan bepróbálkoznak, de ennél tovább sose jut el a dolog, és az én hibámból. Nem vagyok már szűz, voltak pasijaim, de kevés, és azok is inkább csak tapasztalatszerzésnek volt jók.
Beszélgetni lehet velem bármiről, és szinte mindenkivel megtalálom a közös hangot, barátságos vagyok, viszont magamról nem nagyon mesélek, csak felszínesen. Egyrészt azért, mert kevés emberben tudok megbízni, másrészt sosem voltam az a fajta, aki fossa magáról a szót, mivel tudom, hogy a kutyát nem érdekli, és egyébként is csendes, nyugis típus vagyok.
Csak így meg megkapom azt, hogy semmit sem tudnak rólam, nem nyílok meg, de hát nem is kérdeznek semmit, így nem is fogok mondani semmit... Meg azt is mondták már többen is, hogy túl komolyan veszem az ismerkedést, görcsös vagyok... De ez azért van, mert félreértenek. Én nem ráakaszkodni akarok a másikra, és nem is azt várom, hogy 0-24-ben nekem írogasson, hanem annyit, hogy ha már beszélget velem, akkor tegye normálisan, és ne úgy, mint egy bunkó, illetve, én szeretek sokat találkozni, de hát sosem ér rá senki... Én szeretek komolyabb témákról is beszélgetni, de erre se vevők sokan.
Az a baj, hogy a hozzám hasonló személyiségű srácok meg nem tetszenek. :(
Mit tehetnék ez ellen? Úgy érzem, hogy engem senki sem ért meg. :S
20L
A fogalmazásod elég gyatra. :/ Múltkor írt ide egy 15 éves lány, aki fényévekkel szebben fogalmazott.
Nekem azért nem tetszenél, mert nem beszélsz magadról. Ezt a tulajdonságot nehezen tudom elviselni. Az lenne belőle, hogy a végén én sem mondanék el semmit, mert te sem vagy hajlandó rá magadtól, így felesleges tehernek érzem a saját gondolataim rád zúdítását.
Különben is, mi az hogy kevés pasid volt? Ezt inkább a pozitívumokhoz kéne sorolnod. Vagy neked az a célod, hogy minél több pasid legyen? Így már végképp nem tetszenél.
Magyarból mindig kiemelték a fogalmazásaimat, hogy mennyire jók, és versenyeket is nyertem, szóval ezt másnak mondd, bocsi. :D
Nem az a baj, hogy kevés volt, hanem, hogy egyik se becsült meg.
Én pedig éppen kettessel mentem át minden évben, mert utáltam az iskolát minden téren. Ennek ellenére sokan meglepődnek az írásaimon, csak ugye nem a magyar tanár, mert neki fingja nem volt arról, hogy ki vagyok.
Miért nem becsülnek meg? Ezek szerint nincs benned mit megbecsülni, mert nincsenek értékeid.
A másik ok: Magad alatt vágod a fát.
"Az a baj, hogy a hozzám hasonló személyiségű srácok meg nem tetszenek"
Az a baj álltalánosságban a két dolog üti egymást.
A nagydumás extrovertált fiatal srácok szinte csak szexet akarnak(ebben a korban érthető).
A hasonlók mint te meg nem tettszenek, akik akár komolyabb kapcsolatot is szeretnének.
Döntsd el mit akarsz előbb.
Nem mondom hogy köztes (pasi) megoldás nincs, de ritka mint a fehér holló.
Azért annyira nem ritka.
Én introvertált vagyok, de nagyon beszédes, barátságos. Csak komoly kapcsolatot szeretnék, olyan nővel, akiért tudok rajongani, feltételek nélkül szeretni. A szex pedig mindenkinek fontos. Akinek nem lényeges, attól semmit sem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!