Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, az internetes társkeresőkben milyen szövegű levelet szeretnétek kapni?
Ahány csaj, annyiféle. De azért az alap, hogy írj helyesen és tagoltan. Ezen kívül mindenképp érződjön az, hogy elolvastad az adatlapját, és a szexen kívül másra is kéne (feltéve, ha tényleg így van :D). A csöpögős, nyálas szövegeket hanyagold.
Nehéz ám konkrét szöveget írni, mert ehhez látni kell az illető csaj adatlapját.
Én pl. elég nagy anime rajongó voltam, amikor még társkeresőztem. Ha erről kérdezgettek, rögtön volt téma, amiről beszélhettünk. És ha már egyszer beindult a dolog, onnantól ment a beszélgetés bármiről.
Ugyanez minden érdeklődési körnél megvan, hobbiknál, egyebeknél. Ha szeret olvasni a csaj, akkor is van téma, ha szeret kirándulni/túzárni, akkor is, ha sportol valamit, ha szeret főzni, de még akár abból is lehet beszélgetést indítani, ha szép körmöket csináltat magának pár hetente és ezt szívesen mutogatja. Kell egy kis kreativitás hozzá, persze, meg spontán duma, de az a lényeg, hogy mutass hiteles és nem tolakodó érdeklődést a dolgai iránt. Ha egy kis humorral megtámogatod a dolgot, az még jobb. Amelyik csaj belevaló és bevállalós, annak még a nem közönséges stílusú szexuális utalgatások, poénkodások is bejöhetnek. De ez már azért erősen kockázatos első üzenetként. :D
A terjedelem meg... legyen úgy egy-két perc alatt elolvasható. Meg könnyen lereagálható, mert az elősegíti a válaszolást. Ha azon kell agyaljon a csaj, hogy erre most mi a fenét írjon válaszként, akkor félretesz, hogy majd később, és jó eséllyel el is fog felejteni.
Ja, és képzeld a csaj helyébe magad, hogy ha ő lennél, te milyen üzenetnek örülnél! Ez is sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!