Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a mánia mindkét nemnél, hogy a másik majd ki akarja élni magát?
Mégis mit kéne tisztázni? Ezt sem értem. Van két ember, tetszenek egymásnak külsőleg, meg van a vonzalom, úgy gondolják szívesen lefeküdnék a másikkal, mit kell ezen tisztázni?
Tisztázzák akkor a szituációt ha már megtörtént a dolog.
Annyira túlkomplikáljátok ezt az egészet és emiatt annyi élményt veszítenek az emberek.
Bennem is sokszor van ilyen gondolat mert en voltam az elso a szexben a baratomnak. Szerencsere mindig elmulik ez a rossz erzes mert latom hogy oda van ertem es azota is komolyan gondolja velem.
A szex isteni, nagyon jol osszeillunk en nagyon bevallalos vagyok ugyhogy minden kis fantaziajat kielegitem biztos ez is szerepet jatszik :)
Na ezektől a kislistás fantáziáktól is herótom van, én mondjam meg neki mit csináljon?
Csináljon amit gondol, amit akar, csinálja úgy, hogy meglepődjek, hogy tyű bameg, te ilyet is tudsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!