Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a mánia mindkét nemnél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a mánia mindkét nemnél, hogy a másik majd ki akarja élni magát?

Figyelt kérdés
Mindkét nemtől sokat hallom/látom, hogy nem akar tapasztalatlan egyénnel összejönni, mert az majd biztos megcsalja, mert még nem élte ki magát. Miért gondolja ezt reflexszerűen mindenki?
2016. aug. 31. 20:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom 6 eve vagyok a baratnommel es o nekem az elso es eszem agaban sincs massal is kefelni...
2016. aug. 31. 20:28
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Mégis mit kéne tisztázni? Ezt sem értem. Van két ember, tetszenek egymásnak külsőleg, meg van a vonzalom, úgy gondolják szívesen lefeküdnék a másikkal, mit kell ezen tisztázni?

Tisztázzák akkor a szituációt ha már megtörtént a dolog.

Annyira túlkomplikáljátok ezt az egészet és emiatt annyi élményt veszítenek az emberek.

2016. aug. 31. 20:44
 13/20 anonim ***** válasza:
43%
21. századi idiótizmus
2016. aug. 31. 21:01
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
2-3 emberen kívül csak a te fejedben létezik ilyen ostobaság, inkább menj és vasald le az ingedet, mert holnap évnyitó és ki fog nevetni az Teri néni ha gyűrött ümögben jelensz meg.
2016. aug. 31. 21:46
 15/20 anonim ***** válasza:

Bennem is sokszor van ilyen gondolat mert en voltam az elso a szexben a baratomnak. Szerencsere mindig elmulik ez a rossz erzes mert latom hogy oda van ertem es azota is komolyan gondolja velem.

A szex isteni, nagyon jol osszeillunk en nagyon bevallalos vagyok ugyhogy minden kis fantaziajat kielegitem biztos ez is szerepet jatszik :)

2016. aug. 31. 22:48
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Na ezektől a kislistás fantáziáktól is herótom van, én mondjam meg neki mit csináljon?

Csináljon amit gondol, amit akar, csinálja úgy, hogy meglepődjek, hogy tyű bameg, te ilyet is tudsz...

2016. aug. 31. 22:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Sok az érzelmileg sötét ember. :)
2016. aug. 31. 22:55
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdésre válaszoló válaszokat.
2016. szept. 1. 09:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Azok görcsölnek ennyit ezen, akiknek nagyon durva komplexusai vannak (már pszichés-pszichiátrai eset szinten). Én is szűz voltam, amikor a párommal összejöttem, 23 éves voltam, azóta több, mint 4 éve együtt vagyunk, és eszem ágában sincs elhagyni vagy mással próbálkozni. Nem értem, miért lenne törvényszerű, hogy vki megunja, vagy annyira kíváncsi legyen, hogy mással milyen... párom is rajtam kívül összesen egy nővel volt... aztán ha megyünk az utcán, én gyakrabban nézem meg a nőket, kb. Minden személyiségtől függ.
2016. szept. 1. 11:03
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod.
2016. szept. 2. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!