Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a mánia mindkét nemnél, hogy a másik majd ki akarja élni magát?
Figyelt kérdés
Mindkét nemtől sokat hallom/látom, hogy nem akar tapasztalatlan egyénnel összejönni, mert az majd biztos megcsalja, mert még nem élte ki magát. Miért gondolja ezt reflexszerűen mindenki?2016. aug. 31. 20:02
1/20 anonim válasza:
Nyugi, nem mindenki.
Vannak bőven, akiknek nem az az "élet", hogy félredobjuk, aki szeret, és helyette inkább hetente mással, boldog-boldogtalannal kefélünk.
2/20 anonim válasza:
A megcsalás, finomabb megfelelője. Egyedülállónál meg a szexeljünk mindenkivel meghatározása.
3/20 Noren1989 válasza:
Van esetleg valami statisztikád a hosszabb kapcsolatban levő szüzekről? Vagy ellenkezőleg: mondjuk 10-15 éves párkapcsolatokról? Statisztikailag elhanyagolható az a szám, amikor a szűz fél hosszú ideig együttmarad a párjával.
4/20 A kérdező kommentje:
2., te mégis milyen kérdésre válaszolsz? :)
Első: én is ezt állítom. de nagyon sokkal azzal jönnek, hogy nem jönnének össze valakivel, mert az majd dobja őket. Én is azt gondolom, hogy nem így van, nem értem, miért fél ettől mindenki.
2016. aug. 31. 20:15
5/20 A kérdező kommentje:
3-as, miért elhanyagolható? Te tudsz mutatni valami statisztikát?
2016. aug. 31. 20:16
6/20 anonim válasza:
És minek egyből kapcsolatban gondolkodni?
Ezt sosem értettem, lehet a szex valami brutál rossz lesz, vagy más kismillió dolgon már rögtön az elején el is csúszik valami.
Én azt mondom főjön az ember feje akkor ilyen kérdéseken ha már amúgy az alap dolgok le vannak tesztelve.
7/20 Noren1989 válasza:
Én speciel a környezetemben egy ilyet sem tudok. Természetesen nem állítom, hogy reprezens lenne a mintavételem.
8/20 A kérdező kommentje:
Én nem mondom, hogy alapból kapcsolaton kell gondolkodni, amennyiben ez a másik embernek is tiszta. Felőlem mindenki úgy él, ahogy akar, de én most az adott dologra reagáltam.
2016. aug. 31. 20:23
9/20 A kérdező kommentje:
7-es, és most nem azért, de te mindenkiről tudod, hogy szűz (volt)-e?
2016. aug. 31. 20:23
10/20 Noren1989 válasza:
Vagyok akkora g_ci, hogy megkérdezem, ha már ismerőseimről van szó. Srácok, egymás közt, tudod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!