Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 21 fölötti férfiak! Ti adnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 fölötti férfiak! Ti adnátok esélyt egy kapcsolatnak egy 15 éves lánnyal? Vagy ha ennyi idős az alapból kizáró ok?

Figyelt kérdés
írjatok majd pontos kort is plz, köszi
2016. aug. 31. 19:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
Még a 17-nél is elgondolkodnék. 22/F
2016. aug. 31. 21:42
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Van aki 14 évesen kezd menstruálni. 15 évesen épp, hogy középiskolás. Egy 22 éves meg már akár az egyetemen is túl lehet. Diplomásként van egy csaja akinek egy éve van személyie. (Én időmben még 14 éves korban adták, nem tudom most, hogy van.) 16 év alatt beleegyezéssel sem dugható. Kiskorú vagy mi.
2016. aug. 31. 22:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Alapbol szoba sem johet.
2016. aug. 31. 22:57
 14/19 anonim ***** válasza:
16 vagyok es nekem is egy 21 eves srac jon be es neki se vagyok kozombos.meg most mi alapjan donti el valaki h ki erett es ki nem?!ismerek olyan csajt aki 21eves es erettlenebb mint nehany korosztalyombeli.
2016. aug. 31. 23:23
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Tudjuk, minden kamaszlány érettebb a koránál és a társainál. Viszont ha mindenki érettebb a koránál, akkor végülis mind egy szinten van, tehát mégsem érettebbek. Ezen kívül természetesen a kamaszlányok felnőttes lelki világúak, mert ők már rég kinőttek a gyerekkorból, nem úgy, mint az osztálytársuk.

Onnantól lesz érett személyiség valaki, hogy nem próbálja bizonygatni másoknak, ugyanis aki már felnőtt, azon látszik, semmi szükség megmagyarázni.

2016. aug. 31. 23:56
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
csak kúrnám mindenét
2016. szept. 1. 00:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha abból indulok ki, hogy milyen voltam 15 évesen, akkor igen.

Ha abból, hogy a legtöbb embert és így a legtöbb nőt gyerekesnek tartom még 20 felett is, akkor nem.

Mindenesetre, magamból kiindulva, amit keresek, az nem korhoz kötött.

2016. szept. 1. 09:51
 18/19 anonim ***** válasza:
21-22 éves még elmegy 15-17 éves lánnyal, ott azért nincs akkora nagy érettségbeli különbség. Aki idősebb, ott már vagy a srác van visszamaradva érettségileg a korához képest, vagy csak a szűk suna a fontos, meg az, hogy egy 15 éves kis csitrit még magába tud bolondítani kevés befektetéssel (ha nem egy ilyen tini luxusribiről van szó, akkor egy 15 éves csajt azzal el lehet varázsolni, hogy elviszi havi 1x a Mekiba meg moziba).
2016. szept. 1. 11:00
 19/19 anonim ***** válasza:
48%

Igen!

Most 23 vagyok és 15 éves barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt. Nem azt mondom hogy nincsenek problémák, mert aki ilyet ír az nincs ilyen helyzetbe, igenis adódik abból probléma hogy 8 év a körkülönbség. De szeretjük egymást, megértjük egymást és ez a lényeg.

Aki egyből úgy gondolja hogy kizáró ok, az jó nagy hülye. De ők tudják.

2017. dec. 10. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!