Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat zavarja, ha a nő csendes, nem beszél túl sokat pl randin vagy facebookon?
És te megelégszel azzal, hogy ilyen csendes visszahúzódó nyuszilány vagy? Mi a jó ebben kérlek szépen válaszolj erre! :)
Célszerű ezt a félénk visszahúzódó magatartást levetkőzni, mert az egy dolog, hogy egy darabig nem hátrány, de egy idő után negatív dologgá válik!
Tanácsaim: kezdj el önismerettel foglalkozni, olvass pszichológiai könyveket ezzel kapcsolatban, fejleszd magad, keress rá a neten, hogy hogyan tudnál nyitottabbá válni!
Minden csak rajtad múlik! :)
Nem feltétlen zavaró,de kínos tud lenni.Én is meg akartam változni,ahogy te,mert régen én is ilyen csendes lány voltam és utáltam annak lenni :) Szürke kisegér szindróma :D Ma már csak azokkal szemben vagyok csendes,akikkel nincs kedvem beszélgetni :P Már bárkivel jól elbeszélgetek és még élvezem is(nem úgy,mint régen),nem feszélyez egy idegennel való beszélgetés sem.
Ha elfogadsz pár tanácsot:én ezt úgy értem el,hogy növeltem az önbizalmam.Elkezdtem egyre csinosabban öltözni,lekerült a szemüveg,fogszabályzó stb,szóval rút kiskacsából csini hattyú lettem :D Ezzel az is együtt járt,hogy egyre többet jártam társaságba,egyre több ismerősöm lett.Így fokozatosan hozzászoktam az idegenekkel való beszéletéshez és mára már teljesen természetes dolog,sőt én irányítom általában a beszélgetést,de hallgatóság is szeretek lenni.Erre is igaz a mondás,hogy "gyakorlat teszi a mestert",minél többet beszélgetsz másokkal,annál jobban fog menni,egyre lazább és beszédesebb leszel :D Plusz mindig megvannak az alaptémák,amivel bármilyen beszélgetést el lehet kezdeni:ki mivel foglalkozik,szabadidős tevékenységek,sport,suli,aktuális helyzetről beszélgetni stb.Jön magától idővel.De fontos,hogy továbbra is meg kell válogatni,hogy kinek mit mond el az ember!Vannak,akikkel csak felszínes témákról érdemes beszélni,mert esetleg megbízhatatlan alakok.
Remélem tudtam segíteni :) Sok sikert a randin,lazíts!
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!