Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodik sok nő hogy csak a szexre mennek a férfiak a társkeresőn amikor a többségnek vissza sem írnak akik esetleg komolyat akarnának?
"Honnan tudod,hogy kispórolom??? "
Hogy pont te éppen mennyire spórolod ki, azt nem tudhatom, de a többség rendesen kispórolja - nagyon kevés olyan nővel randiztam, aki valóban megismerni próbált, nem pedig az előre elképzelt kis dolgait kereste bennem (kellően magas vagyok: pipa, kellően jóképű: pipa, tudok értelmesen válaszolni az előre kidolgozott "keresztkérdéseire: pipa, kellően magabiztos a fellépésem: pipa), és nem lényegében hátradőlve nézte (vagy asszisztálta végig), hogy vajon az előadásommal le tudom-e venni a lábáról.
Az ilyenek átveréséhez meg nem kell semmilyen Oscar-díjas teljesítmény, csak egy jó fellépés, meg minimális intelligencia, hiszen semmi sem kényszerít rá, hogy kilépj a jól megszokott és már rengetegszer begyakorolt szerepedből.
Nem az számit, hogy hány randi után adod be a derekadat, hanem az, hogy azokon a randikon mennyire aktívan teszel azért, hogy valóban megismerd a másikat, és ne csak azt a képet, amit ő mutat magáról.
Ehhez meg kezdeményezni kéne, időről-időre átvenni az irányítást, mert csak így lehet olyan helyzetben is megismerni a másikat, amit nem ő alakított ki, így nem is tudott előre begyakorolni az X másik lánnyal előtted.
Na ez az, amit a nők durván nagy többsége kihagy, mert ők udvarlást akarnak, hogy attól "nőnek érezzék magukat", nem pedig ismerkedést.
Annak viszont az a veszélye, hogy azt még egy Steven Seagal kaliberű színész is simán eljátssza..
"Multkor velem egy pasi randi elott egy igazi uriemberkent viselkedett. Nagyon orultem neki, hogy vegre egy iyen ferfival ismerkedem. Aztan a randin benyogte, hogy ki akkor tulajdonkeppen mikor fogunk dugni, mert utalja a felesleges koroket...
Tehat o az a fajta volt, aki be akarta hizelegni magat a bugyimba.
Hiaba sertodik meg itt egy-ket pasi, iszonyu sok koztuk a kamus, a csak dugni akaro,... "
Ebben mi a kamu meg behízelgés?
A pasi egyenesen és teljesen korrektül elmondta, hogy ő hogyan áll a dologhoz. Ezzel a hozzáállással te vagy tudsz azonosulni, vagy nem, de a pasi teljesen korrekt volt: se nem kamuzott, se nem terelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!