Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jó ebben még a diplomás (intelligensebbnek tűnő) huszonéves nőknek, hogy a kamuprofilos szépfiú akkor is szinte mindnek bejön, ha azt írom le, hogy cigizek, iszok, bulizok egész nap, laza egyéjszakás kapcsolatot keresek?
Figyelt kérdés
Tehát ugye ez megtévesztés, mert kamuprofil társkeresőn. Adott 3 nagyon jó kép egy igen jó pasiról. A legrosszabb dolgokat írom le direkt róla. Ivás, alkoholizmus, buli reggelig, napi 12 szál cigi, munka ritkán, laza egyalkalmas kapcsolatok. Élj a mának, ne törődj a holnappal stb. De így is rohamos számban lájkolják (vagyis bejön nekik) a nők. Szinte minden második 20-onéves. 174 ből Több, mint 90 nek bejött a dolog. Tele elvileg diplomással, elvileg hosszabb (az van leírva) kapcsolatot kereső nőkkel, akiknél az is le van írva, hogy ne dohányozzon, legyen megbízható stb. Mégis bejön nekik. Érthetetlen mi jó ebben nekik?2016. aug. 27. 21:55
11/15 anonim válasza:
Ne dőlj be azoknak a szövegeknek, amiket a leírásukba tesznek. Kamu dolgokat írnak, hogy jobb színben tüntessék fel magukat, esetleg még önmagukat is becsapják. A diploma szintén nem jelent semmit, legfeljebb azt, hogy tudnak tanulni.
12/15 anonim válasza:
Vannak fent férfiak is női profillal, tesztelgetni, itt is olvastam már ilyen hozzászólást.
13/15 A kérdező kommentje:
Előző párom 5 évig volt együtt a jóképű, piás pasijával. Holott a csaj ritka okos, értelmes, jól is keres. A csávó ellentéte, link volt, sőt az utolsó 1 évben szinte havonta megütötte a páromat. Mégis tűrt neki 1 évig, mert azt hitte megváltozik, annyira elvakította a jó külső és a jó szex. Most meg ugye én, pont ellentéte vagyok, de hiányzik neki néha a vadság, azt mondja. A megaláztatottság érzése.
2016. aug. 27. 23:33
14/15 anonim válasza:
nálad ugyan ez!!! :D nem kéne hagyni az agyhalott csajt akinekt ez kell a fenébe? de! és ezt tudod te is, de még is maradsz vele, mer külsőre olyan h jobbat nem kaphatnál xD kész vicc ugyanez pepitába háháhá
15/15 anonim válasza:
Jah, hát Badoon meg Tinderen én is belájkolom azt a palit, aki nekem tetszik, aztán ha egyezés van, akkor csak utána nézem meg, hogy mit írt a profiljába (általában semmit). Nálam már ott bukott a dolog, hogy cigi, de ez én vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!