Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 34 éves pasi, de minimum 10...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves pasi, de minimum 10 évvel fiatalabbnak néz ki. Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Szóval adott egy pasi, akinek önértékelési problémái miatt nem volt komoly kapcsolatai lányokkal, ilyen téren tehát eléggé le van maradva a korához (34) képest. Ráadásul külsőleg is jóval fiatalabbnak néz ki, még borostásan is. Teljesen megborotválkozva kb 20 nak néz ki. Szóval az ilyen adottságú férfiak ha léteznek, hogyan ismerkednek, és milyen korú lányokat szemelnek ki ismerkedési céllal? Ha kérhetem, ne írjatok privát üzenetet, csak válaszban vitassuk ezt meg.

2016. aug. 27. 17:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

a külső egy adott dolog

szerintem jó fiatalabbnak kinézni,mint fordítva öregebbnek!

számomra a belső tulajdonság fontos,és hogy hasonló legyen! 28N

2016. aug. 28. 07:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ha viselkedésre nem vagy komolytalan, akkor nem fog zavarni senkit. Viszont ha gyerekesen, éretlenül viselkedsz és öltözködsz + fiatalosan is nézel ki, az elijeszthet sok nőt.
2016. aug. 28. 11:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Én két hétig abban a tudatban éltem, hogy a 48 éves párom 40 :D amúgy általában, akik fiatalosak és nincs még sok tapasztalatuk nőkkel (ez egyébként nem baj, és nincs lemaradva, csak másmilyen élete volt), fiatalabb lányokat keresnek komoly kapcsolatra is.
2016. aug. 30. 15:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Én ismerek ilyet,aki letagadhatna 10évet,se annak már volt nővel dolga szerintem..
2016. aug. 30. 15:35
 15/16 anonim ***** válasza:
aki ilyen az nem ismerkedik. és bárkivel hajlandóak összejönni csak legyen már valami.
2016. okt. 27. 23:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Létezünk ja.
2017. jan. 29. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!