Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nő nem fogja megtalálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő nem fogja megtalálni a szintjének megfelelő férfit, ugyanis jóval több a csinos szép nő, mint a helyes, jó pasi?

Figyelt kérdés
Ha utcán járok, de ha társkeresőre is felnézek, azt látom hogy szinte minden nő csinos, szép arcú, viszont a férfiak között, úgy látom, nagyon kevés a helyes magas sportos jó pasi.
2016. aug. 26. 21:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Elmentek ti már a francba, röhejes már a magyar férfiak seggnyalása az ellenkező nem irányában, ti nevelitek beléjük, hogy ők a világ legszebbjei, ti mentek le pincsibe egy egy jó r*b*nc láttán, aztán csodálkoztok, hogy elvannak szállva maguktól? Akik szerint a magyar nők olyan hú de különlegesek, többet érnek mint a magyar férfiak, azok még életükben nem jártak külföldön. Mind a magyar fiúk, mind a magyar lányok egy gyenge közepesek átlagban, mind kinézetbe, mind belső tulajdonságokat illetően, csak míg a lányainkba bele van nevelve az egészségesnek éppen már nem nevezhető önbizalom, addig a férfiakba csak belerúgnak egy jó nagyot, ezért is vannak a társkeresős problémák (elnőiesedett, önbizalom hiányos fiúk, férfiak, persze a nőket is érinti a probléma, azokat akik ki maradnak a buliból).
2016. aug. 27. 04:14
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
Kedves kerdezo mind a nok mind a ferfiak koreben kb 10-10% az,aki kifejezetten idealisan nez ki! De ne aggodj te no vagy nalatok a "belso ertekek" szamitanak velunk "gonosz"ferfiakkal ellentetben! ;)
2016. aug. 27. 05:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most nőként mondom, de egy nőnek sokkal könnyebb magából kihoznia a legjobbat, mint egy pasinak. Több módszere van rá, amit nem vet meg a társadalom. Magassarkú, fűzős ruhák, alakformáló alsó, jó melltartó (akár pushup, akár csak egy lógó mellet megtartó típus), smink (akár a szépségkiemelő, akár a full vakolat típusról beszélünk), rengeteg féle arc- és testápoló termék a piacon. Talán a súlyvesztés, ami nehezebb, de az mindkét nemnek az. Én kb. azt mondanám, 4-es kategória vagyok nőként felöltözve, kicsinosítva, de minden cicoma nélkül kb. 2-es. Mert karikásak a szemeim, egyenetlen a bőrszínem, lóg a mellem, narancsbőrös vagyok, kövér... de ezeket el tudom rejteni, vagy nem annyira feltűnővé tenni.

Egy férfinak nehezebb. Ha trükkös ruhákat vesz fel, akkor b..i, ha sminkel, akkor b..i (mindkét nem szerint), ha ápolja az arcát-bőrét a szokásos tusfürdőn kívül, meg jár kozmetikushoz, bőrgyógyászhoz pattanásokkal, akkor a társai szerint b...i. Kb. Így nehezebb szupercsinosnak lenni férfiként.

Az más kérdés, hogy sokan ezek miatt a férfiak közül tényleg tojnak is bele az egészbe, és még arra sem hajlandóak, hogy ízlésesen, igényesen öltözzenek fel meg egy jobban álló frizurát vágassanak maguknak, vagy azokat is elkönyvelik b..isnak. Azt szoktam látni pl. metrón, hogy van egy sorban egy lány és egy fiú... kb. azonos szinten lennének, de így úgy tűnik, hogy a lány szebb, mert ad magára, a pasi meg zsíros hajjal, 20 éves, kibolyhosodott pulcsiban vagy 3 számmal nagyobb sportpólóban letaposott ősrégi böhöm edzőcipőben ott ül... pedig már ha a haját levágná vagy venne egy egyenes szátú farmert egy jó szabású inggel, pulcsival, rendesen ápolná az arcát, már sokkal jobb lenne.

Azt még hozzátenném, hogy nem biztos, hogy egy médiaideál szerint 10/10-es embernek az ellenkező nemből is a médiaideál a zsánere.

2016. aug. 29. 15:57
 14/15 anonim ***** válasza:

a)lecsapnak az 1-2%ra

b)próbálkoznak külföldön

2016. nov. 21. 03:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a 14-25-ös korosztályban jó pasi nagyhatalom vagyunk.A "szép"-nek mondott nők nagy része alsópolcos szépség. Kevés úrilány van.
2017. febr. 2. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!