Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Keresek korkülömbséges idézetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresek korkülömbséges idézetet?

Figyelt kérdés
2016. aug. 26. 02:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Írj már rendesen, kiábrándító.
2016. aug. 26. 02:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. aug. 26. 07:15
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
"Én 7 sem voltam, te 30 múltál, rögtön a lábam közé nyúltál. Döbbenten néztem, hogy csorog a nyálad, imádlak, te pedofil állat!" (Rózsaszín Pitbull)
2016. aug. 26. 07:33
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

Utolso, + 1 :)

A legjobb valasz ever...

2016. aug. 26. 08:02
 5/7 anonim ***** válasza:

A gyakorikerdesek.hu... van egy csomó hozzászólás iylen témában, erre is arra is, szóval találhatsz kedvedre.

Szépirodalomból nem nagyon rémlik semmi, mondjuk idős pacák,fiatal nő a gyakoribb téma.

2016. aug. 26. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezek híresen nagy korkülönbségről ismert párok, az urak versei közt tán könnyebben találsz.

[link]

2016. aug. 26. 11:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Charlotte Bronte: Jane Eyre

"- Olyan vagyok, mint az a villámsújtotta gesztenyefa Thornfieldban - mondta. - Nincs jogom hozzá, hogy egy ilyen viruló, fiatal életet egy roncshoz kössek.

- Maga nem roncs és nem is villámsújtotta gesztenyefa. Tele van életerővel. Gyökeréből, akár akarja, akár nem, friss hajtások sarjadnak, mert szívesen bújnak meg dús lombú árnyékában. És ha megnőnek az új sarjak, maga felé hajlanak majd, és derekára fonódnak, mert ereje oltalmat ad a viharok ellen."

Itt van még több szép idézet is belőle, de nem mindegyikben említik a korkülönbséget:

[link]

2016. aug. 26. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!