Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ha a párotok hozzátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha a párotok hozzátok képest kevesebbet keres (nettó 170 ezer ft körül, magyar átlagbér jelenleg), és ez kiderül több hónap után (ugye később kérdeznek rá általában), akkor, , kidobjátok"?

Figyelt kérdés
2016. aug. 23. 12:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Együtt éltek? És hogyan oszlanak meg a költségek?
2016. aug. 23. 13:56
 12/14 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem annyira keveset keres, hogy nélkülözünk, akkor nem befolyásolna, ha én többet keresnék. Akkor zavarna, ha nélkülöznénk, és ő nem is törekedne, hogy jobb lehetőség vagy kiegészítő kereset után nézzen. Nettó 170 ezerből én kényelmesen meg tudnék élni, ha mindkét félnek van legalább ennyi, ott nincsenek komoly megélhetési gondok.
2016. aug. 23. 15:45
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
aki 200 ezer alatt keres azt ki kell rugni a πba,nyomorult koldusát. ppp
2016. aug. 23. 20:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Volt hogy én kerestem többet , mert neki épp nem volt munkája és én tartottam el. És? Eszembe sem jutott kidobni. Fordított helyzet is előfordult.

Amúgy eddig még sosem keresett 170 ezret. Most emeltek neki, és így keres 150 körül. Eddig 120 volt a max több évig. Mikor összejöttünk konkrétan egyikünknek sem volt munkája mert suliba jártunk, szóval nulla forintot kerestünk. Néha diákmelóból volt némi pénz, amúgy nem.

2016. aug. 25. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!