Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő azt mondja van barátja az mit jelent pontosan?

Figyelt kérdés
Ha elkezdek fűzni valakit és tetszenek neki a bókok, de mikor végül elhívom valahova azt mondja van barátja, ignorálom meg úgy ahogy 'semlegesítem' a barát témát, de mondja tovább. Egyértelműnek tűnhet a válasz elsőre, de azon van a hangsúly, hogy mikor bókolok neki, akkor mosolyog és tetszik neki. Szerintetek is egyértelmű elutasítás?

2016. aug. 22. 21:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lehet hogy van barátja, de az is lehet hogy csak kamuzik. Addig jó hogy semlegesíted a témát (és ezzel azt is mutatod, hogy nem vagy egy tutyimutyi férfi, akit meg lehet azzal rögtön ijeszteni, hogy "van barátom".

Egy jó trükk lehet, hogy rögtön rákérdezel, hogy hogy hívják, és ha nem mondja rögtön, akkor tuti csak kamuzott.

Meg valahogy ki kell deríteni, hogy mennyire szoros a kötelék közte és a barátja között , vagy ha gyakran ábrándozik, hogy milyen jó volt így meg úgy a barátjával, akkor valószínüleg tényleg stabilabb kapcsolatban van, de viszont ha csak a kapcsolata hiányosságait, meg oylanokat mond, amiből arra lehet következtetni, hogy már közel sem olyan tökéletes, akkor már jobbak az esélyeid. Vagy ilyenkor simán el is hódíthatod a csajt, vagy az is lehet hogy a csaj már arra vár, hogy valaki mást találjon a lapos kapcsolata helyett.

2016. aug. 22. 22:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Vagy tényleg van barátja, vagy nem értesz másképp az elutasításból.

Egyébként minden nő szereti a bókokat (persze túlzások nélkül), kortól és kinézettől függetlenül.

2016. aug. 22. 22:59
 13/14 anonim ***** válasza:
30%

Nálam ez egy jól bevált lekoptató szöveg. Nem szeretem megmondani valakinek, hogy semmit sem akarok tőle, ezért egyszerűbb azt mondani, hogy barátom van.

Persze simán lehet, hogy tényleg barátja van, de attól még jól esik neki, hogy más férfiak is szépnek tartják.

2016. aug. 23. 12:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Általában a lányok ezt csak azoknak mondják, akik nem néznek ki jól.... Sajnos én sem nézek ki jól, és ezért a lányok nekem is ugyanezt mondták/mondják, de a legtöbbször azt kaptam/kapom, hogy milyen ronda vagyok..... Az ismerkedést már feladtam..... Szerintem soha nem lesz barátnőm, mert semmilyen lánynak sem vagyok az esete...... 20/F
2017. febr. 4. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!