Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen kelendőek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen kelendőek az ilyen férfiak?

Figyelt kérdés
Nekem a félénk visszafogott csendes megértő kedves átlagos pasik jönnek be. Van egy ilyen fiú az ismeretségembe viszont azt látom hosszú sor áll előtte, nagyon sok lány akar tőle valamit, pedig nem olyan helyes de olyan varázslatos
2016. aug. 22. 16:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
32%
jahh hogy a 30 évesek ott más dolog van megint ez a példa : Ezek a srácok nagyrészt a húszas éveikben végig egyedülállók voltak, vagy esetleg komolytalan kapcsolatokban volt részük. Harminc körül találnak egy korban hozzájuk közeli kb. 28-30 éves kiélt nőt, aki szeretne végre megállapodni valahol, mert éveken keresztül nem kopogott az ajtaján a BMW-s herceg (vagy éppen éveken keresztül ilyenekkel dugatták magukat, csak a herceg éppenséggel lepattintotta őket), s ha ló nincs, jó a szamár is alapon megállapodnak végül egy szerény életvitelű férfival.nagy logika...
2016. aug. 22. 16:29
 12/21 anonim ***** válasza:
69%

A csendes, megértő átlag férfiak kelendőek. A frusztrált, komplexusos f.aszik nem azok, de a mi korosztályunkban sem.

30/N

13/21 anonim ***** válasza:
7%
én 24, igen így érthetőbb, mert 30 felett annyiszor átbasszák a nőket hogy a legértelmesebb rétegnek benő a feje lágya, de a többi továbbra is a trógerekhez vonzódik.
 14/21 anonim ***** válasza:
23%

A macso, dominans, alfa ferfi az a lanyoknal = kedves, megerto,rendes pasi

A kedves, megerto rendes pasi az a lanyoknal pedig = luzer, nem az esetem, ennek sem volt meg noje, ronda kategoria.

2016. aug. 22. 16:40
 15/21 anonim ***** válasza:
50%
Reszeg Tengeresz meg nagyon jol irja: a nok kielik magukat, elvezik a szexualis eletet, majd amikor elkezd ketyegni a biologiai ora, akkor hozzacsapodnak egy normalis srachoz, aki orul, hogy vegre talat egy not, es hagyja, hogy no vele tartassa el magat.
2016. aug. 22. 16:43
 16/21 anonim ***** válasza:
66%

Ennyi marhaságot, amit a csúnyafiúklub tagjai ma is összehordtak.

Fiatal naiv nők, remélem nem innen ismerkedtek a hímnem viselkedési mintáival, mert elmegy a kedvetek egy életre.

2016. aug. 22. 16:49
 17/21 anonim ***** válasza:
31%

"Nekem a félénk visszafogott csendes megértő kedves átlagos pasik jönnek be."

Köszönjük Emese

2016. aug. 22. 17:41
 18/21 anonim ***** válasza:
46%

"A csendes, megértő átlag férfiak kelendőek."

Aha persze.

Meg nőknek nem számít,külső és mennyi pénze van férfinak.Mert neki a belső fontos!!!

2016. aug. 22. 17:50
 19/21 anonim ***** válasza:
10%

"A kérdező kommentje:

Hány évesek vagytok? Mert jóval 30 feletti korosztálytól van szó most. Ez a férfi is 35 éves én is 33 vagyok"

Ó bazzeg! Akkor biztos csak az eperfa takarja ki a kígyózó sort az ajtóm előtt... 30 feletti korosztály esetében is hülyeség amit írsz. 36/F

2016. aug. 22. 21:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Én meg sem próbálnék innen férfiként látatlanból ismerkedni. Élőben szoktam csajozni, de már elment a kedvem. Mi lenne innen vaktában?
2016. aug. 22. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!