Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön (nyugaton) magyarként mennyire nehéz találni valakit?

En most nem akarok a hazimunkavitaba belefolyni, de ha valaki külföldre költözik, mindent magának kell inteznie. Igy eleve nem értem azt a hölgyet, Nah mind1
Kérdező: nem akarlak elkeseriteni, de sajnos igaz amit előttem írtak, s en mar 5 eve elek kint. Mondjuk az arany nem annyira rossz. 40:2 az egyik egy lengyel lánnyal van együtt, a másik egy helybelivel, igy azt mondani lehetetlen azert túlzás van olyan 10% esélyed. Sajnos azt kell mondjam az a kifejezést taltak ki az ismerőseim, hogy importbaratno, otthon fűzik a csaj míg Magyarországon vannak, vagy társkeresőn vagy gyiken. S kiviszik abba az országba. Egy darabig izgalmas kint élni de a nők hamarabb belefaradnak. Illetve az elvárásokbol le kell adni, ha olyan helyen vagy ahol szinten sok a külföldi akkor működhet, feltéve ha jol beszéld az ország nyelvet. S akkor tudtok ugy kommunikálni. En sajnos nem olyan helyen lakok, s esélyem 10%. Otthon szoktam csajozni, mert leírhatatlan a különbség, a csajok csak azert mert mondom kulfoldon dolgozok, sokkal kezdemenyezobbek, s könnyebben adjak be a derekukat szexre, csak hantazni kell, milyen a város ahol élsz, milyenek az emberek a szokások. Nem veletlen az ha Magyarországon egy lany meghall valakit angolul beszélni, automatikusan szetnyitja a lábat.

azert vannak alternatívák, magyar lanyok is jönnek össze kint magyar pasikkal. Csak hat nagyon nem mindegy hogy mondjuk 10 nőből kell válogatnod, vagy tobb ezerből. Az a baj, h nem tudod kit kell keresni, otthon, akinek otthon van egy közepesen jo munkája nem fogja feldobni. Diakhitele van, eladóként, pincéreket dolgozik, ápolókent dolgozik, akkor azert az o fejükben is megfordult mar a költözés.
De en most azt vettem a fejembe, addig fogok nyomulni amíg nem jön összes itteni csaj, tobb meló van vele, de jo kihívás.

Ezt mondja valami idióta magyar szállóige, én meg tapasztalatból beszélek. A törökök például szerintem sokkal szebbek a magyar lányoknál. Csúnya török lányt nem láttam még.

Itt amúgy nem nehéz helyi párt találni, én 3 hónapja éltem kinn, amikor megismertem a párom, elég hamar családot alapítottunk. egy másik barátnőm is szinte rögtön talált itteni (nem török meg albán/jugó pasit).
A kommunikáció jól ment, hamar megtanultam németül, bár eleinte ciki volt a jelbeszéd :,D
Egyébként irántam is jobban érdeklődnek mint odahaza, nem tudom miért, nem változtam, ha mégis, nyersebb lettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!