Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön (nyugaton) magyarként mennyire nehéz találni valakit?
# 4 és 5.
Nyilván nem vagyok hülye, tudom, hogy magyar férfiból is van normális, aki nem ezeket a nézeteket képviseli (az meg, hogy mikor kaptak szavazati jogot sztem itt nem releváns). Viszont általánosan így van. Ez megkérdőjelezhetetlen.
A volt ferjem amikor elhagytam ket es fel perc alatt talalt maganak egy angol not, szoval ez nem valami lehetetlen kuldetes ha beszeled a nyelvet es van stilusod.
Egyebkent szerintem nagyon szep no volt, de a volt ferjem otthagyta ami sztem total rossz dontes volt, de lehet, h ezt csak en latom igy:-))
"Nem is én mondom. Férfi ismerősök akik között van német,osztrák, amerikai mondták hogy itt Magyarorszàgon annyi szép nő van, hogy csak úgy kapkodták a fejüket amikor itt voltak."
Magyar nők 10% szép.
12 es : nem szabad álltalánosítani.
Én például igényes vagyok a környezetemre, a dolgaimra.
Takarítok, mosok, rendben tartom a cuccaim nem okozott soha problémát a házimunka. Néha még főzök is :) Viszont az exem meg egy rendetlen nő volt. Szóval nőben is van trehány nemtörődöm, úgy mint férfiban házias.
Akármilyen hihetetlen mégis egyedül vagyok, a fent említett dolog miatt. Távkapcsolatba meg sok nő nem akar belebonyolódni. Így marad a magány és a remény.
F33
Én két naponta takarítom a lakásom. :) Egyedül élek. Olyan tisztaság van itthon, mint egy kórházban. Nem kéne általánosítanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!