Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet kiégettséget az a nő aki tizenéves húszas éveiben csak szexelt és nem az igazit kereste?
En semmilyen kiegettseget nem erzek, sot, tokjo evek voltak, kimaxoltam a kieles fogalmat, aztan komolyodtam es ferjhez mentem:-)A ferjem detto ugyanez, o is kiprobalt mindent megsem kiegett, sztem ez egyenfuggo:-))
31
2-es vagyok, sztem nem lehet szazalekot vonni, hogy ki hany emberrel fekszik le mert ez egyreszt egyenfuggo, a masik pedig az, hogy mindenki masert csinalja.
Szerelmi csalodas, kivancsisag, alacsony onertekeles, visszaigazolas, felvagas, es a sor vegtelen. Minden okozatnal mas a szamjegy, ehhez ismerni kell az illetot. Ugy gondolom, hogy a legtobb embert 30 eves kor felett nem erdeklik a szamok, mert parvalasztasnal nem elsodleges szempont. Nyilvan vannak olyan harmicasok akik ezen rugoznak, de ez a ritkabb, ilyenkor mar ez a "az a mult, engem a jelene erdekel" felfogas a domininas, viszont tini huszoneves sracoknal ez meg mi dig mindig egy roppant fontos kerdes.
Ismerek olyanokat (pl egy baratnom) aki 26 evesen vesztette el a szuzesseget es meg most 36 evesen is probalja bepotolni az eveket. Ez igy eleg szomoru, mert valojaban azert ez a harmincas eletkor a megallapodasrol kene szoljon, vagy a parkeresesrol, de ha valaki nem eli ki magat fiatalon akkor benne van a kivancsisag.
Ha valaki kieli magat (pl a barataim zome, en, a ferjem) akkor persze meg mindig van olyan, hogy megtetszik egy ember, de mar nincs bennunk szexualis kivancsisag az illeto fele, magyarul nem erezzuk ugy h "huuuu vele most le kell fekudnunkk mert ugy meg ugy akarom", mert x szam utan ez elmulik az emberbol es lenyugszik.
Viszo t azok akik fiatalon nem eltek ki magukat, kesobb potoljak be es nagyon sokoszr egy hazassagban csaljak egymast, pont ezert. Sot van olyan aki azzal az indokkal valik, h "meg nem eltem ki magam", mikozben van csaladja, gyereke de mivel husz evesen hozzament a gyerekkori szerelmehez es nem volt elotte masokkal, ugy erzi, h lemaradt, kimaradt valamibol.
Szoval ezek mogott izgi pszichologiai jelensegek huzodnak. Ha a ferjem elottem ket novel fekudt volna csak le, akkor en kalkulslnek azzal, hogy nem en leszek az utolso akivel lefekszik. Persze van olyan is aki huseges 18 eves kora ota ugyanahhoz az ekberhez, eszebe sem jut megcsalni de a zomukre nem ez a jellemzo (ismet, barati kor pelda). Konkretan egy olyan csaladot ismerek ahol ez a teoria mukodik.
A kettes-hatos hölggyel én is teljesen egyetértek!
Nekem közel 50 felejthető kapcsolatomba és egy elrontott házasságomba került, mire megtaláltam az igazit, aki szintén több fäszt fogott, mint kilincset, ahogy azt az irigy férfiak szokták volt mondani. Mindkettőnknek volt tehát viszonyítási alapja, mindketten tudtuk/tudjuk, hogy a mi párunk a földkerekség legfrankóbb pasija/csaja, és a büdös életbe nem találunk jobbat. Ettől miért kellene valakinek kiégni? Ha valaki élete során végigeszi egy svédasztal minden fogását, mielőtt kijelenti, hogy a kaviáros szendvics a kedvence, attól vajon kiég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!