Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek attól hogy egyedül maradok?
Figyelt kérdés
Vannak igényeim, de mindig lejjebb adtam belőlük. A fiúk akikkel eddig randiztam is, belső tulajdonságaik egyáltalán nem tetszettek, de elmentem velük randizni. Aztán az esetek többségében engem dobtak. Azért már így 25 évesen és szűzen eléggé kétségbe vagyok esve, de nem vagyok egy álomnő, aki a pasik többségét érdekelné.2016. aug. 21. 12:06
11/17 anonim válasza:
Mert mások életével foglalkozol és nem a sajátoddal. Regisztrálj fel egy társkeresőre és holnap már randizol!
12/17 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam társkeresőn, de semmi értelme nincs. Tele van beteg, perverz emberekkel.
2016. aug. 21. 12:31
13/17 anonim válasza:
Társkereső úgy vicc ahogy van.
Szerintem nem kell ezt bővebben kifejtenem.
14/17 anonim válasza:
Ha nem görcsölsz rá, akkor jön el a Te időd. Látják rajtad, hogy ez frusztrál téged és ez nem imponáló, mert félnek tőle, hogy rajtuk fogsz csüngeni, túl ragaszkodó leszel - még ha nincs is így valójában. Mint férfi, így gondolom. Az már más téma, hogy nekem a ragaszkodással sem lenne problémám, mert még nemigen tapasztaltam meg az ellenkező nemtől. 25F
15/17 anonim válasza:
Ott is lehet találni normálisat csak nem kell a beteg perverzektől meghátrálni, hanem tiltani kell őket és kész.
Az aranyat is úgy kell kibányászni a többi elem közül, jó mélyről!
16/17 anonim válasza:
Figyi, attól, hogy hetente 5x megkérdezed itt, nem változik semmi. :) El kéne kezdeni kicsit felfedezni a belső világodat, megismerni önmagadat, hogy milyen vagy valójában, mi motivál, és ennek tükrében cselekedni tovább. Lehetséges, hogy megközelíthetetlen vagy esetleg annak tűnsz, vagy valami irritáló van a gesztusaidban, hangodban, esetleg nagyon merev vagy, ilyesmik...
17/17 anonim válasza:
Kár ezen görcsölni, én szívesen ismerkedek ilyen lányokkal, csak mindegyik azt hiszi hogy csak le akarom őket fektetni.Mondjuk veled szívesen megismerkednék, szeretek beszélgetni. :) 24F írj ha gondolod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!