Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy az átlagnál valamivel alacsonyabb pasinak az alacsonyabb vagy az átlagos magasságú lányoknál érdemes próbálkoznia?
Mielőtt rávágnád, hogy nyilván az alacsonyabbaknál, nekem kezd úgy tűnni, mintha pont az alacsonyabb, mondjuk 165cm alatti lányoknak a mániája gyakran, hogy 180+os pasijuk legyen.
Lehetséges, hogy érdemesebb egy 175 körüli pasinak inkább a nála csak pár centivel alacsonyabb lányoknál próbálkozni?
161 cm magas vagyok. Az elöző barátom 185 cm körül lehetett, akkor úgy gondoltam, hogy nekem ez kell. Ám a mostani barátom kb 5 centivel nagyobb nálam és sokkal "kényelmesebben" érzem magam vele.
Igazából szerintem lényegtelen, hogy milyen magasságú nőkkel kezdesz el ismerkedni, hisz nem a magasság lesz az elsődleges dolog egy párkapcsolat során. :)
17/L
156 cm vagyok és valószínűleg ennyi is maradokvolt már 170 és 185 cm magas pasival is dolgom, de számomra ez nem jelentett túl sokat, a benső és a kisugárzás jóval többetnyom a latba! 😉😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!